O noua viata Episodul 3

Urmareste serialul turcesc O noua viata episodul 3 online subtitrat. O noua viata este despre lanțul evenimentelor care se întâmplă atunci când două familii foarte diferite se intersectează. Povestea este despre conflictul iubirii și familiei.

Urmareste serialul turcesc O noua viata Episodul 3 online subtitrat

Listă servere

Lista de servere este protejată, din acest motiv vă rugăm să faceți click pe casuța "I'm not a robot" / "Nu sunt robot".

Totul începe cu o oportunitate de afaceri care vine peste căpitanul Adem, care a părăsit Forțele Speciale. Ușa unei vieți noi a fost deschisă fericitei mici familii, pe care Adem a creat-o împreună cu soția sa Nevin și fiica lor Ece. Tot ce trebuie să facă Adem este să o protejeze pe Yasemin, tânăra soție a lui Timur, un om de afaceri bogat și puternic. Pentru Adem, fost membru al Forțelor Speciale, această slujbă este aproape o joacă de copii după toate operațiunile periculoase la care a luat parte. Nevin este fericita că vor fi în cele din urmă în largul lor. Urmareste serialul turcesc O noua viata episodul 3 online subtitrat.
Odată cu acceptarea de către Adem a ofertei de muncă, el și familia sa pășesc într-o lume complet diferită care le e străina. Noua lor viață este incitantă și promițătoare la început … Dar în curând această imagine perfectă se dovedește a fi la fel de înșelătoare ca și fotografiile publicitare. Urmareste serialul turcesc O noua viata episodul 3 online subtitrat.
Yasemin, o tânără care a ajuns in societatea inalta căsătorindu-se cu un bărbat bogat și puternic, pare să aibă o lume care arată ca un basm din exterior dar care este de fapt un coșmar și bărbatul despre care se crede că este prințul cu un alb calul este un fel de monstru malefic în basme. Urmareste serialul turcesc O noua viata episodul 3 online subtitrat.
Yasemin nu se deosebește de o prințesă singuratică închisă într-un turn. Nu are de ales decât să facă un plan diabolic pentru a se salva. În timp ce își implementează planul pas cu pas, își joacă rolul în cel mai perfect mod și așteaptă cu răbdare ziua eliberării. Ar fi o surpriză rea pentru Yasemin să-l aibă pe Adem ca gardă de corp. Adem este cel mai mare obstacol pentru tânăra femeie pentru a-și atinge obiectivul. Urmareste serialul turcesc O noua viata episodul 3 online subtitrat.

Previous articleJuramantul Episodul 25 si 26
Next articlePasarea de smarald Episodul 11