O poveste de iubire episodul 47 si 48

Urmariti acum noul serial turcesc O poveste de iubire (Bir Ask Hikayesi) episodul 47 si 48 Online Subtitrat

Urmariti acum noul serial turcesc O poveste de iubire (Bir Ask Hikayesi) episodul 47 si 48 Online Subtitrat este difuzat de Happy Channel, difuzat in data de 3 februarie 2017 de la ora 20:00.In fiecare zi vor fi publicate cate 2 episoade.

Adaptat dupa drama sud-coreeana, I’m Sorry, I Love You – tradus ca “Îmi pare rău, te iubesc” – actiunea din serialul Bir Ask Hikayesi este centrata în jurul unui tânăr pe nume Korkut Ali, interpretat de actorul turc, Seckin Ozdemir. Korkut a dus o viață foarte nefericită: el a fost lăsat în pragul unui orfelinat de către părinții săi la Istanbul, a adoptat și a abandonat din nou de către părinții săi adoptivi, readoptat de un alt cuplu care si-a pierdut viața într-un accident rutier după ce sa mutat în Germania. De atunci, băiatul a fost pe cont propriu.

Urmareste serialul turcesc O poveste de iubire episodul 47 si 48 online subtitrat

Listă servere

Lista de servere este protejată, din acest motiv vă rugăm să faceți click pe casuța "I'm not a robot" / "Nu sunt robot".

Ceylan pe de altă parte, este o fată frumoasă și naivă tânără care trăiește în Istanbul, Turcia. Ea este un designer de moda al unui cântăreț celebru, Tolga Ea este îndrăgostită de Tolga de când ea a era un copil. Într-o zi, ea merge în Germania cu Tolga pentru a face o photohoot. Acolo, ea încearcă să facă totul pentru a mulțumi Tolga, dar ea nu reușește să facă acest lucru. Ea devine furioasă și vrea să se întoarcă înapoi la Istanbul. Pe drum spre aeroport, bagajele și banii ei au fost furate, iar ea începe să se plimbe fără să știe ce să facă. La acea vreme, ea se întâlnește Korkut și solicită ajutorul. Korkut o salvează de gangsteri El găsește bagajele și acordă niște bani.

După această coincidență, Korkut merge la casa lui si găsește acolo o invitatie de nuntă de la fosta lui iubită. El încă mai iubește fosta lui iubită, care l-a părăsit tocmai pentru că el este sărac. Korkut nu vrea să o piardă, prin urmare, el decide să meargă la ceremonia de nuntă. Cu toate acestea, la ceremonia de nuntă, el este împușcat în cap. Doctorul îl salvează, dar Korkut trebuie să trăiască un glonț în cap și el are mai puțin de un an pentru a trăi.
Dupa ce prietena lui pe termen lung, Asli îl paraseste în favoarea unui om de afaceri bogat, Yilmaz, care a fost ca și fratele său mai mare, Korkut are inima franta. In ziua de nuntă lor, un trăgător încearcă să il omoare Yilmaz, dar în mod accidental două gloanțe de il nimeresc pe Korkut, în schimb. Ambele gloanțe sunt prinse în creierul său; in timp ce medicii reușesc să elimine un glonț ușor, celălalt nu este eliminat deoarece riscul era prea mare. Din cauza glonțului, Korkut este prezis de a muri în curând. Cu nici un alt scop lăsat în viața lui, Korkut paraseste Stuttgart pentru orasul său natal Istanbul, și promite să o găsească mama lui – nu pentru a găsi confort și dragoste în ultimele zile ale vieții sale, ci pentru a căuta răzbunare.
După acest eveniment nefericit, fosta iubită a lui Korkut îi dă niște bani și vrea ca el să meargă la Istanbul și pentru a găsi părinții lui naturali. Korkut ia banii, pleacă Germania și merge la Istanbul, pentru a găsi părinții săi și să aibă o viață liniștită, până când moare.
În timp ce caută pentru pace, siguranță și fericire în Istanbul, Korkut întâlnește tristețe.

Atunci când sosește Korkut la Istanbul, el, cu ajutorul unui program de televiziune, reușește să găsească o parte din familia lui: sora lui geamana, fiul ei și îngrijitorii lor. Sora lui Korkut gemene, Emine (Gunes Sayin), a suferit un accident la o vârstă fragedă, după care a devenit instabilă mental. Ea și fiul ei, Umut (Taha Yusuf Tan) vand snacks-uri de pe stradă pentru a reusi sa supravietuiasca . Starea deprimantă a surorii sale mareste dorința de răzbunare a lui Korkut chiar mai mult.
Între timp, în altul, un sfert mai prosper din Istanbul, un cântăreața faimoasa, Gonul Karanli (Zuhal Olcay) și fiul ei Tolga (Yamac Telli) trăiesc viața viselor . Populari în jurul Turciei, Gonul și Tolga sunt tratati ca niste stele peste tot, și par să aibă o viață perfectă dar, de asemenea, au unele secrete adânci și întunecate, care, în ciuda încercărilor lor, ar putea să nu rămână îngropate pentru prea mult timp.

VIADespreSeriale.ro
Previous articleKara Sevda episodul 4
Next articleRegina noptii