Organizatia Episodul 82

Urmareste serialul turcesc Organizatia Episodul 82 online subtitrat. Un atac asupra Turciei, dintr-o lume întunecată necunoscută, care și-au pus în mișcare planurile, atrăgând atenția întregii lumi care vizează programele İHA și SİHA ale Turciei. În urma acestei mișcări surpriză; Agenția Națională de Informații decide să creeze o organizație secretă. Un ofițer de informații foarte experimentat, Mete Bey, care va fi responsabil de această organizație secretă, va înființa o echipă care va putea face față unei varietăți de misiuni secrete atât în interiorul, cât și în afara țării. Urmareste serialul turcesc Organizatia Episodul 82 online subtitrat.

Urmareste serialul turcesc Organizatia Episodul 82 online subtitrat

[passster recaptcha=”true” role=”subscriber”]

Server 1

Server 2

Server 3


[/passster]

Pentru a putea realiza acest lucru și a fi eficienți, membrii acestei agenții secrete trebuie să fie oficial decedati, iar aceasta este o cerință de a fi un membru al echipei pe care toți trebuie să o accepte. Urmareste serialul turcesc Organizatia Episodul 82 online subtitrat.
Alegerile lui Mete Bey pentru această echipă ii includpe  Zehra, Hakkı, Pınar, Hulki și Gürcan și se întâlnește cu fiecare dintre ei, câte unul și le explică că toată lumea, inclusiv membrii familiei lor, trebuie să știe că „sunt decedați” și că ei trebuie să accepte această condiție … Urmareste serialul turcesc Organizatia Episodul 82 online subtitrat.
Echipa care s-a reunit îl nominalizează pe Serdar Kılıçaslan pentru a fi liderul lor, deoarece este cel mai recunoscut și mai bun și mai experimentat ofițer de informații al echipei. Acum, Serdar este blocat între dragostea sa de țară și iubirea vieții sale Ceren, deoarece si lui Ceren va trebui, de asemenea, să i se spună că Serdar a murit. Urmareste serialul turcesc Organizatia Episodul 82 online subtitrat.
Fiecare membru al echipei este un expert și are o specialitate în domeniul lor de informații, întrucât toți își dau seama că încep o călătorie din care nu se va mai întoarce. Urmareste serialul turcesc Organizatia Episodul 82 online subtitrat.

Articolul precedent
Articolul următor

Urmareste-ne

24,156FaniÎmi place
4,621CititoriConectați-vă
25,549AbonațiAbonați-vă

Episoade noi

Alte episoade noi traduse