Pacostea Episodul 11

Urmareste serialul turcesc Pacostea Episodul 11 online subtitrat. İrem Helvacıoğlu și Seçkin Özdemir joaca in rolurile principale, alături de Dilara Aksüyek, Bülent Düzgünoğlu, Neșe Baykent, Taner Rumeli, Yılmaz Kunt, Buçe Buse Kahraman, Ali Mert Yavuzcan, Ergül Tuzl Gügur și Ergül Miray Șahin.

Urmareste serialul turcesc Pacostea Episodul 11 online subtitrat

Listă servere

Lista de servere este protejată, din acest motiv vă rugăm să faceți click pe casuța "I'm not a robot" / "Nu sunt robot".

İpek Gümüșçü, o gospodină și o mamă cu o casnicie fericita află că buna ei prietena Nazlı a fost trădata. Urmareste serialul turcesc Pacostea Episodul 11 online subtitrat.
İpek, care și-a finalizat educația în psihologie, este, de asemenea, foarte interesată de misterele și dramele poliției. Așa că împreună cu prietena ei încep să caute indicii pentru a putea investiga această situație când dintr-o dată se află în mijlocul unei anchete de crimă și este adusă pentru audieri. Urmareste serialul turcesc Pacostea Episodul 11 online subtitrat.
Ofițerul de poliție însărcinat cu această anchetă este comisarul de poliție Șahin Kara, iar acum İpek este forțata să-i dea o declarație ca prim suspect în ancheta crimei. Pe măsură ce toate dovezile sunt expuse, întreaga ei viață se schimbă. İpek își dă seama că viața pe care a crezut-o atât de fabuloasă este de fapt o minciună. Urmareste serialul turcesc Pacostea Episodul 11 online subtitrat.
Viața lui İpek acum se răstoarnă, iar acum trebuie să descopere și puzzle-ul cu privire la propria viață personală. În timp ce caută modalități de a realiza acest lucru, află că departamentul de poliție caută un psiholog pentru personalul lor. Urmareste serialul turcesc Pacostea Episodul 11 online subtitrat.
În pofida tuturor avertismentelor mamei sale, ea aplică și este angajată pentru slujbă, când dintr-o dată se găsește lucrând cot la cot cu Șahin Kara. Șahin nu are deloc încredere în İpek și, în același timp, simte că femeile nu au nici un loc în biroul de omucideri. Urmareste serialul turcesc Pacostea Episodul 11 online subtitrat.

Previous articleSotia mea periculoasa Episodul 1
Next articleRamai langa mine Episodul 41