Parola: Te iubesc Episodul 16

Urmareste serialul turcesc Parola: Te iubesc Episodul 16 subtitrat. In “Parola: Te iubesc” vom urmari peripetiile simpaticei Defne, o tanara absolventa de facultate, care incearca sa dea lovitura in cariera. Aceasta se angajeaza ca specialist IT intr-o firma de succes, acolo unde lucreaza si fratele ei, cu care are o relatie tensionata.

Urmareste serialul turcesc Parola: Te iubesc Episodul 16 subtitrat

Listă servere

Lista de servere este protejată, din acest motiv vă rugăm să faceți click pe casuța "I'm not a robot" / "Nu sunt robot".

Vrand sa para inteligenta si sexy in acelasi timp,  Defne (Acelya Topaloglu) apare in prima zi la job intr-o tinuta indrazneata, pe care o imbraca in parcarea firmei, ca sa nu o certe fratele ei conservator. In parcare  il intalneste pe Yalin (Can Yaman), despre care crede ca este angajat la Paza si securitate, cand de fapt este CEO-ul companiei la care s-a angajat. Urmareste serialul turcesc Parola: Te iubesc Episodul 16 subtitrat.

Intr-un final, Defne afla care este adevarata identitate a lui Yalin si lucrurile se complica. Cele doua personaje principale ne vor oferi momente savoroase, amuzante, dar si pline de tandrete si iubire. Urmareste serialul turcesc Parola: Te iubesc Episodul 16 subtitrat.

Nu vor lipsi nici intrigile, mai ales ca fratele agresiv si autoritar al lui Defne se indragosteste de sora CEO-ului. Urmareste serialul turcesc Parola: Te iubesc Episodul 16 subtitrat.

Previous articleSezonul cireselor episodul 103
Next articleInima nu respecta reguli Episodul 80