Pasarea de smarald Episodul 12

Urmareste serialul turcesc Pasarea de smarald Episodul 12 online subtitrat. In serialul Pasarea de smarald joaca actorii: Alp Navruz, Ceren Yılmaz, Selim Bayraktar Hatice Aslan, Sebahat Kumaş, Ayten Uncuoğlu, Umut Karadağ, Serhat Özcan, Miray Akay, Elif Çakman, Pelin Abay, Barış Küçükgüller, Gökhan Bekletenler, Ebrar Baba. Urmareste serialul turcesc Pasarea de smarald Episodul 12 online subtitrat.

Urmareste Pasarea de smarald Episodul 12 subtitrat

Listă servere

Lista de servere este protejată, din acest motiv vă rugăm să faceți click pe casuța "I'm not a robot" / "Nu sunt robot".

Zümrüt Kuloğlu locuiește în cel mai sărac cartier din Nevșehir împreună cu mama, tatăl și sora ei. Lucrează într-o fabrică deținută de familia Demirkan, care este familia bogată din mijlocul Anatoliei. Urmareste serialul turcesc Pasarea de smarald Episodul 12 online subtitrat.
Mama lui Zümrüt se plânge constant de standardele lor financiare și de viață, ea este tipul de persoană în care tot ce își dorește este ca fiicele ei să se căsătorească bogate, astfel încât și ea să poată duce o viață mai bună. ea lucrează constant la acest lucru, deoarece acesta este tipul de femeie care este. Urmareste serialul turcesc Pasarea de smarald Episodul 12 online subtitrat.
În timp ce, pe de o parte, Zümrüt se ocupă de presiunile mamei sale, pe de altă parte păstrează secret fata de mama ei propunerea de căsătorie pe care a primit-o de la Adis Bey, care este moștenitor al familiei Demirkan. Urmareste serialul turcesc Pasarea de smarald Episodul 12 online subtitrat.
În cele din urmă, Üfet va afla despre acest lucru, urmând să facă presiuni și să joace fiecare joc cu care poate veni pentru a o căsători pe fiica ei cu Adil Bey. Urmareste serialul turcesc Pasarea de smarald Episodul 12 online subtitrat.
Zumrut se va opune cu înverșunare. Acest lucru se datorează faptului că există un alt secret care arde în inima ei. Zümrüt este îndrăgostita de Serhat, nepotul familiei Demirkan, care a fost ucis în timpul serviciului militar din Siria, iar asta a făcut ca această iubire să se transforme în cenușă. Urmareste serialul turcesc Pasarea de smarald Episodul 12 online subtitrat.

Previous articleAsteptand soarele Episodul 40
Next articleRamo Episodul 13