Pazeste-ma de mine Episodul 73

Urmareste serialul turcesc Pazeste-ma de mine Episodul 73 online subtitrat. Marașli este un fost soldat, care a părăsit forțele speciale pentru a deschide o librărie și pentru a petrece mai mult timp cu fiica sa bolnavă, Zelis. Fetița a fost împușcată, iar Marașli este însetat de răzbunare și caută să-și facă dreptate. Urmareste serialul turcesc Pazeste-ma de mine Episodul 73 online subtitrat.

Urmareste serialul turcesc Pazeste-ma de mine Episodul 73 online subtitrat

Listă servere

Lista de servere este protejată, din acest motiv vă rugăm să faceți click pe casuța "I'm not a robot" / "Nu sunt robot".

Viața lui se schimbă brusc când frumoasa Mahur Turel intră în librăria lui. În aceea zi, bărbatul îi salvează viața și, de acolo, destinele lor se împletesc irevocabil. Urmareste serialul turcesc Pazeste-ma de mine Episodul 73 online subtitrat.
Mahur este prețioasa fiică a lui Aziz Turel, unul dintre cei mai puternici oameni de afaceri din Turcia. Ea are probleme din cauza unei fotografii pe care o face în ziua în care-l întâlnește pe Marașli. De atunci, viața ei este în pericol constant. Urmareste serialul turcesc Pazeste-ma de mine Episodul 73 online subtitrat.
Marașli devine bodyguardul lui Mahur, care face orice pentru a o proteja. Tânăra va începe să descopere intențiile reale și întunecate ale unor apropiați. În această călătorie, Marașli va deveni cel mai apropiat aliat al ei, persoana în care are cea mai mare încredere și iubitul ei. Asta până când află cine este Marașli cu adevărat…Urmareste serialul turcesc Pazeste-ma de mine Episodul 73 online subtitrat.

Previous articleMa numesc Riza, un nou serial turcesc
Next articleScorpionul Episodul 24