Pescarusul Episodul 46

Urmareste serialul turcesc Pescarusul Episodul 46 online subtitrat. Pescarusul este un serial de televiziune dramă și romantic turcesc semnat de OGM Pictures, al cărui prim episod a fost lansat pe 23 septembrie 2022, regizat de Burcu Alptekin și scris de Mehmet Barış Günger. Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir și Çetin Tekindor împart rolurile principale. Urmareste serialul turcesc Pescarusul Episodul 46 online subtitrat.

Urmareste serialul turcesc Pescarusul Episodul 46 online subtitrat

[passster recaptcha=”true” role=”subscriber”]

Server 1

Server 2

Server 3


[/passster]

Halis Ağa este proprietarul unui mare imperiu de bijuterii și șeful familiei Korhan. Chiar dacă fiul său Orhan și nepotul cel mare Fuat conduc cea mai mare parte a afacerii, el încă ia cele mai importante decizii în companie. Urmareste serialul turcesc Pescarusul Episodul 46 online subtitrat.
Nepotul său mai mic, Ferit, care este total opusul fratelui său Fuat, este un tânăr burlac foarte iresponsabil, care tocmai s-a întors din străinătate unde a plecat să studieze. Halis nu mai suportă nesăbuința lui Ferit și îl acuză pe nora lui, văduvă, Ifakat, că i-a găsit o fată drăguță cu care să se căsătorească. Urmareste serialul turcesc Pescarusul Episodul 46 online subtitrat.
Vestea că Halis Ağa caută o mireasă pentru nepotul său, vine ca un trăsnet din senin în conacul lui Kazım din Gaziantep. Singura speranță a lui Kazım de a se îmbogăți sunt frumoasele sale fiice, Suna și Seyran. Urmareste serialul turcesc Pescarusul Episodul 46 online subtitrat.
După ce Ifakat o vede pe Suna și decide că este fata potrivită pentru Ferit, familia merge la Gaziantep pentru a cere mâna Sunei în căsătorie. Dar înainte de ceremonie, Ferit și Seyran se întâlnesc fără să-și dea seama că ar trebui să devină frate și cumnata, iar Ferit este îndrăgostită de ea. Urmareste serialul turcesc Pescarusul Episodul 46 online subtitrat.
Viețile celor două surori se schimbă pentru totdeauna când Ferit decide să se căsătorească cu Seyran în loc de Suna. În timp ce Kazım este bucuros că și-a asigurat accesul la o mare avere, Seyran va fi noua mireasă într-o familie plină de trădări, minciuni și secrete. Urmareste serialul turcesc Pescarusul Episodul 46 online subtitrat.
În timp ce Suna va începe să facă planuri de răzbunare pentru a-și recupera viitorul furat, viața la conac va fi și mai dificilă cu conflictele de putere ale celor doi frați. Urmareste serialul turcesc Pescarusul Episodul 46 online subtitrat.

Urmareste-ne

24,156FaniÎmi place
4,621CititoriConectați-vă
25,549AbonațiAbonați-vă

Episoade noi

Alte episoade noi traduse