Petale de Singuratate episodul 128

Urmariti acum noul serial turcesc Petale de Singuratate online Online Subtitrat

Urmariti acum noul serial turcesc Petale de Singuratate episodul 128 online Subtitrat este difuzat de AcasaTV, 19 iulie 2017 de la ora 18:00.
Serialul turcesc „Petale de singurătate” (în original „Kırgın Çiçekler”), care spune povestea dramatică a unei tinere care trece prin încercări grele din cauza mamei sale.
În serialul turcesc „Petale de singurătate”, Eylul nu mai suportă abuzurile tatălui ei vitreg și îi spune totul mamei sale. Insă aceasta decide să-și trimită fiica la un orfelinat în centrul unui cartier de lux.

Urmareste serialul turcesc Petale de Singuratate Episodul 128 online subtitrat

Listă servere

Lista de servere este protejată, din acest motiv vă rugăm să faceți click pe casuța "I'm not a robot" / "Nu sunt robot".

Fata reușește să-și facă prieteni la orfelinat, dar colegele sale, excluse din societate, sunt umilite de băieții bogați din zonă. Nicio școală de stat nu le acceptă din cauza zvonurilor răutăcioase, iar directorul orfelinatului le înscrie pe fete la o școală privată din cartier. Petale de singuratate episodul 128 online
Viața se complică pentru Eylul și prietenele ei, din cauza colegilor bogați și răsfățați și a celor două fete. Cemre și Defne, care pun la cale planuri diabolice pentru a le umili. Tatăl lui Cemre, Sinan, se sinucide și o omoară și pe mama acesteia, iar rudele refuză să preia custodia fetei. Cemre ajunge la orfelinat, iar Defne și toți ceilalți prieteni bogați îi întorc spatele, însă Eylul este alături de ea și astfel cele două se apropie. Petale de singuratate episodul 128 online
Eylul și prietenii ei încearcă din răsputeri să facă față răutaților venite din partea colegilor de clasă și luptă să-și rezolve problemele de viață și să-și găsească familiile. Fetele învață adevărate lecții, se îndrăgostesc și colaborează pentru a depăși greutățile care apar zilnic. Petale de singuratate episodul 128 online
Serialul Petale de Singuratate episodul 128 online este o poveste despre viata, prietenie si curajul de a merge mai departe indiferent de problemele cu care te confrunta viata de zi cu zi.

VIADespreSeriale.ro
Previous articleFeriha Episodul 29
Next articleSezonul cireselor episodul 103