Piatra dorințelor Episodul 10

Piatra dorințelor este un serial de televiziune de producție turcească în genul dramă și istorie, semnat de Pastel Film, al cărui prim episod a fost lansat pe 7 septembrie 2023, regizat de Altan Dönmez și scris de Can Sinan, Ozan Uzanoğlu și Alper Çağlayan. Rolurile principale sunt împărtășite de Salih Bademci, Hazal Subașı și Ozan Dolunay. Urmareste serialul turcesc Piatra dorințelor Episodul 10 online subtitrat.

Urmareste serialul turcesc Piatra dorințelor Episodul 10 online subtitrat

Listă servere

Lista de servere este protejată, din acest motiv vă rugăm să faceți click pe casuța "I'm not a robot" / "Nu sunt robot".

Amplasat în anul 1980, într-un climat politic tensionat, Mustafa, un muncitor din fabrică care se luptă, se confruntă cu circumstanțe financiare groaznice în încercarea sa de a salva viața soției sale, Canan, printr-o operație crucială. Respins de șeful său fără inimă, Mustafa fuge pentru a evita arestarea, lăsându-și fiica Cemre într-un orfelinat, adoptată ulterior de bogata familie Rona. Urmareste serialul turcesc Piatra dorințelor Episodul 10 online subtitrat.
Asistat de grijulioasa menajeră Figen, Mustafa se infiltrează în gospodăria familiei Rona pentru a fi lângă fiica lui și o poveste de dragoste neașteptată înflorește între ei. Pe măsură ce legătura lor se adâncește, ei descoperă intențiile sinistre ale familiei Rona față de Cemre. Condus de răzbunare, Mustafa își propune să-i confrunte, în timp ce Figen îl îndeamnă să le protejeze dragostea și Cemre de rău. Urmareste serialul turcesc Piatra dorințelor Episodul 10 online subtitrat.
Serialul prezintă călătoria lor periculoasă de a se reuni ca o familie, luptându-se cu adversari periculoși și navigând pe căi perfide. Piatra dorințelor țese o poveste captivantă despre dragoste, sacrificiu și rezistență în mijlocul unei epoci tumultuoase din punct de vedere politic, ducând telespectatorii într-un rollercoaster emoțional plin de suspans, dureri de inimă și speranță, în timp ce se străduiesc pentru dragoste, dreptate și un viitor mai luminos.Urmareste serialul turcesc Piatra dorințelor Episodul 10 online subtitrat.

Previous articleViața mea minunată Episodul 3
Next articleMostenirea TV Episodul 764