Plafoane de sticla Episodul 4

Urmareste serialul turcesc Plafoane de sticla Episodul 4 online subtitrat. O poveste plină de competiție, răzbunare, dragoste și determinare, care spune despre inegalitatea de șanse a femeilor în viața socială. Trăim într-o lume în care femeile se mișcă pe scara corporativă facand cate un pas și în care bărbații urca într-un lift direct până sus. Urmareste serialul turcesc Plafoane de sticla Episodul 4 online subtitrat.

Urmareste serialul turcesc Plafoane de sticla Episodul 4 online subtitrat

Listă servere

Lista de servere este protejată, din acest motiv vă rugăm să faceți click pe casuța "I'm not a robot" / "Nu sunt robot".

Chiar în mijlocul acestei lumi este o femeie inteligentă, muncitoare, puternică; Leyla. Se luptă și lucrează zi și noapte pentru a deveni CEO al unui lanț de restaurante pe care l-a început … Urmareste serialul turcesc Plafoane de sticla Episodul 4 online subtitrat.
O femeie Leyla, care încearcă să-și protejeze statura în lumea bărbatilor. Când dintr-o dată sfârșitul rezultă intr-un incendiu care porneste în restaurant și acum se luptă din nou, dar nu are nicio idee de uriașa problemă care se apropie pas cu pas…. Urmareste serialul turcesc Plafoane de sticla Episodul 4 online subtitrat.
Un foc începe între Leyla și un CEO de succes, Cem Kumcu, care se intalnesc. Acest foc nu va fi unul care poate fi stins foarte ușor. Cu cat infernul crește, competiția, lupta, certurile și iubirea continuă să se aprindă din ce în ce mai mult; aceștia doi se vor regăsi în mijlocul unei lupte uriașe. Urmareste serialul turcesc Plafoane de sticla Episodul 4 online subtitrat.

Previous articleBaraj Episodul 11
Next articlePoyraz Karayel Episodul 1