Povestea noastra Episodul 62 TV

Urmareste serialul turcesc Povestea noastra Episodul 62 TV difuzat de Kanal D in data de 16 mai 2019. Filiz, personajul central feminin, o tanara ambitioasa care devine ca o adevarata mama pentru fratii mai mici. Filiz preia fraiele intretinerii familiei numeroase, cu responsabilitati cu mult peste cele tipice varstei sale, dupa ce mama lor ii abandoneaza. Isi face datoria din iubire si nu se plange de nimic, in ciuda comportamentului deviant al tatalui lor, alcoolic, Fikri (interpretat de Reha Ozcan). Urmareste serialul turcesc Povestea noastra Episodul 62

Urmareste serialul turcesc Povestea noastra Episodul 62 TV online subtitrat

Continut protejat

Pentru a vedea lista de servere, bifati casuta cu "I'm not a robot!" / "Nu sunt robot!" apoi apasati pe butonul "Trimite". Sau inregistrati-va pe site, astfel lista de servere va fi afisate direct.

Desi sunt saraci, copiii au invatat sa gestioneze asemeni unor adulti responsabili grijile care nu ii ocolesc. In timp ce Filiz isi dedica viata fratilor ei,  impartasind nemultumirile sale doar celei mai bune prietene, Tulay (Nesrin Cavadzade), brusc apare in viata ei charismaticul Baris (Burak Deniz). Acesta incearca sa o impresioneze cu fiecare ocazie pe Filiz, in timp ce fata crede ca in existenta ei nu este loc pentru dragoste si se lupta cu sentimentele pe care i le trezeste chipesul tanar. Povestea de dragoste dintre Filiz si Baris se complica atunci cand isi face aparitia Cemil (Mehmetcan Mincinozlu), ofiterul de politie indragostit si el de frumoasa tanara.