Poyraz Karayel Episodul 12

Urmareste Poyraz Karayel Episodul 12 online subtitrat. Este o poveste în care dragostea și ura, prietenia și ostilitatea, bunătatea și malignitatea sunt trăite la limită. Poyraz Karayel este un fost ofițer de poliție suspendat pe nedrept din cauza unei infracțiuni pe care nu a comis-o. El pierde tot ce îi pasă; familia, slujba, soția și fiul său. El ajunge în cea mai proastă situație. Urmareste Poyraz Karayel Episodul 12 online subtitrat.

Urmareste serialul turcesc Poyraz Karayel Episodul 12 online subtitrat

Listă servere

Lista de servere este protejată, din acest motiv vă rugăm să faceți click pe casuța "I'm not a robot" / "Nu sunt robot".

În timp ce încearcă cu disperare să găsească o modalitate de a-și lua fiul de la socrul său, vechiul șef al lui Poyraz, Mümtaz, îi face o ofertă. În această ofertă, el ar trebui să se infiltreze la nașului sau, Bahri Umman și să ofere informații șefului. Urmareste Poyraz Karayel Episodul 12 online subtitrat.
Poyraz nu are altceva de făcut decât să accepte această ofertă. Între timp, întâlnește o fată pe nume Ayșegül. Deoarece Poyraz este stăpânul intrării în necazuri, el reușește să o bage și pe Ayșegül in necazuri. Urmareste Poyraz Karayel Episodul 12 online subtitrat.
Ayșegül și Poyraz s-au plăcut din momentul în care s-au văzut pentru prima dată. Cu toate acestea, dragostea pare imposibilă pentru acești doi oameni răniți, obosiți și singuri. Motivul pentru aceasta este că Ayșegül este fiica lui Bahri Umman, iar Poyraz trebuie să-și păstreze misiunea secretă de Ayșegül. Urmareste Poyraz Karayel Episodul 12 online subtitrat.

Previous articleNehir Episodul 34
Next articleFratii mei Episodul 23