Sansa vietii mele Episodul 6

Urmareste serialul turcesc Sansa vietii mele Episodul 6 online subtitrat. Yonca este o mamă singură care se luptă să-și crească fiica de 5 ani. Yonca și Sare sunt săraci, dar se au unul pe altul și au o viață fericită. Deodată, lucrurile se schimbă: tatăl înstrăinat al lui Sare revine în imagine, dând în judecată pentru custodie. Apoi Yonca este evacuată din casa ei, iar după aceea este concediată de la serviciu. Urmareste serialul turcesc Sansa vietii mele Episodul 6 online subtitrat.

Urmareste serialul turcesc Sansa vietii mele Episodul 6 online subtitrat

Listă servere

Lista de servere este protejată, din acest motiv vă rugăm să faceți click pe casuța "I'm not a robot" / "Nu sunt robot".

Neavand unde să locuiască, fără bani și cu perspectiva de a-și pierde fiica, Yonca este cu adevărat fără speranță – până în ziua în care întâlnește un bătrân cu o propunere neobișnuită. Turgay îi spune lui Yonca că îi poate garanta că va câștiga un jackpot de 250 de milioane de lire la loterie. Urmareste serialul turcesc Sansa vietii mele Episodul 6 online subtitrat.
Bătrânul se dovedește a fi tatăl lui Yonca, un bărbat pe care Yonca îl credea mort. Turgay lucrează pentru mafie și, acum, că este pe moarte, vrea să facă bine pentru fiicele sale, inclusiv două surori vitrege pe care Yonca nu le-a întâlnit niciodată. Singurul mod în care schema lui Turgay poate funcționa este dacă Yonca este de acord, pentru că nimeni nu știe că există. Urmareste serialul turcesc Sansa vietii mele Episodul 6 online subtitrat.
Disperată să-și salveze fiica, Yonca spune că da. Tot ce își dorește este să adune banii, să o ia pe Sare și să fugă din țară, dar lucrurile nu sunt atât de simple după ce Yonca câștigă jackpot-ul. Atât poliția, cât și mafia o urmăresc, iar surorile ei vitrege prezintă dificultăți proprii. Urmareste serialul turcesc Sansa vietii mele Episodul 6 online subtitrat.
Singurul de partea Yonca este Ruzgar, chipeșul șofer de taxi care o ajută să scape. Ceea ce Yonca nu știe este că Ruzgar este de fapt un căpitan de poliție care lucrează sub acoperire pentru a aduce mulțimea în fața justiției. Urmareste serialul turcesc Sansa vietii mele Episodul 6 online subtitrat.

Previous articleToprak si Fidan Episodul 6
Next articleAgentia de talente si sentimente Episodul 44