Scrisoare de adio Episodul 12

Urmareste serialul turcesc Scrisoare de adio Episodul 12 online subtitrat. Scrisoare de adio este un serial dramă turcesc de televiziune semnat de Most Production, al cărui prim episod a fost difuzat pe 27 februarie 2023, în regia lui Deniz Çelebi Dikilitaș și scris de Deniz Akçay. Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım și Bennu Yıldırımlar împart rolurile principale. Urmareste serialul turcesc Scrisoare de adio Episodul 12 online subtitrat.

Urmareste serialul turcesc Scrisoare de adio Episodul 12 online subtitrat

Listă servere

Lista de servere este protejată, din acest motiv vă rugăm să faceți click pe casuța "I'm not a robot" / "Nu sunt robot".

Viața lui Alanur, de care depindea complet de Ziya, este răsturnată cu scrisoarea. Exact 30 de ani mai târziu, fie că o numim o întorsătură a sorții, dreptatea infailabilă a universului sau puterea iubirii, căile familiilor Yıldız și Karlı se încrucișează din nou. Soarta a două familii opuse, în special Alanur și Ziya, este acum în mâinile copiilor lor, Aslı și Mehmet. Urmareste serialul turcesc Scrisoare de adio Episodul 12 online subtitrat.
În timp ce dragostea așteaptă să fie la locul potrivit la momentul potrivit, soarta lui Aslı și Mehmet se unește în locul nepotrivit la momentul nepotrivit. Aslı va merge la Sorbona, una dintre cele mai prestigioase școli din Franța, iar Mehmet se va căsători cu Hatice, pe care o iubește ca pe o soră. Urmareste serialul turcesc Scrisoare de adio Episodul 12 online subtitrat.
În ciuda obiecțiilor familiilor lor, ei aleg să meargă împreună pe această cale. Ceea ce nu știu acești doi îndrăgostiți proaspeți este că rădăcinile sentimentelor lor puternice sunt mult mai departe, acum 30 de ani. În timp ce tatăl lui Mehmet, Ziya, și mama lui Aslı, Alanur, erau pe cale să se căsătorească, Ziya a dispărut brusc și a lăsat-o pe Alanur singura. Urmareste serialul turcesc Scrisoare de adio Episodul 12 online subtitrat.

Previous articleFlori insangerate Episodul 106
Next articleAgentia de talente si sentimente Episodul 129