Secrete de familie, noul serial turcesc de la Kanal D

Serialul turcesc „Secrete de familie” („Yargı”) are în sfârșit premiera la postul Kanal D. Telespectatorii vor face cunoștință cu personajele principale ale acestei povești captivante, Ilgaz și Ceylin, interpretați ireproșabil de actorii Kaan Urgancıoğlu și Pinar Deniz, cunoscuți la noi din serialele „Dragoste infinită”, respectiv „Patria mea ești tu!”.

Urmareste in avans serialul turcesc Secrete de familie

Povestea serialului “Secrete de familie”, înfățișată cu măiestrie, până la cel mai mic detaliu al producției, ne poartă pașii într-o incursiune emoționantă, un labirint al luptei pentru adevăr și justiție, evenimente în jurul cărora se va țese și o intensă poveste de iubire. Procurorul Îlgaz (interpretat impecabil de celebrul Kaan Urgancıoğlu) și Ceylin, o tânără avocată (interpretată de Pinar Deniz) încearcă să descopere ițele încurcate ale unei crime; îi unesc valorile în care cred cu putere, lupta amândurora pentru adevăr, dar și dragostea.

În timp ce ea era încă la facultatea de drept, tatăl lui Ceylin a fost acuzat de o crimă pe care nu a comis-o. Există legea și apoi este dreptatea și, de când tatăl ei a fost trimis la închisoare, Ceylin știe de ce parte este. Ceylin devine avocat al apărării și este cunoscută ca o avocată curajoasă, dinamică și nesăbuită, respectată de semenii ei, dar mereu în probleme cu procurorii și poliția.

Ilgaz este un procuror care face totul ca la carte. Tatăl său este șeful de omucideri al Departamentului de Poliție din Istanbul și de la el își obține Ilgaz simțul incoruptibil al binelui și al răului. Pentru el, legea și justiția sunt același lucru. Așa că, când Ceylin vine la el în căutarea informațiilor pe canalul din spate pentru a ajuta la curățarea unui client, Ilgaz o dă afară din biroul lui.

Dar după ce fratele său este acuzat de crimă, la Ceylin se duce pentru ajutor.

Urmareste-ne

24,156FaniÎmi place
4,621CititoriConectați-vă
25,549AbonațiAbonați-vă

Episoade noi

Alte episoade noi traduse