Subat Episodul 11

Urmareste serialul turcesc Subat Episodul 11 online subtitrat. Subat este un băiat care a fost lăsat la un orfelinat în februarie și a primit numele de Subat – care înseamnă februarie în turcă. În timp ce stă la orfelinat, este supus unor experimente care îi conferă superputeri. Urmareste serialul turcesc Subat Episodul 11 online subtitrat.

Urmareste serialul turcesc Subat Episodul 11 online subtitrat

Listă servere

Lista de servere este protejată, din acest motiv vă rugăm să faceți click pe casuța "I'm not a robot" / "Nu sunt robot".

Într-o zi, începe un incendiu la orfelinat și mor 17 orfani. Fața lui Subat este parțial arsă într-un incendiu și este salvat de un tip fără adăpost pe nume Aziz. Aziz trăiește la tunelurile din Istanbul și își câștigă existența colectând deșeuri. Salvează viața lui Subat și începe să-l crească într-un loc retras după ce și-a descoperit superputerile. Urmareste serialul turcesc Subat Episodul 11 online subtitrat.
15 ani mai târziu, Subat devine un tânăr cu o cicatrice pe față. Trăiește fericit cu Aziz și prietenul său Saltuk în tunelurile din Istanbul. Au o viață izolată de oamenii obișnuiți și din acest motiv; atrag atenția în locurile publice. Ei locuiesc pe stradă și sunt considerati infractori chiar dacă nu fac nimic rău. Urmareste serialul turcesc Subat Episodul 11 online subtitrat.
Subat dezvoltă unele superputeri de-a lungul anilor. Are o inteligență particulară și își amintește toate detaliile evenimentelor neimportante din trecut. De asemenea, el este atât de puternic încât poate sări cu ușurință și să bată mai mulți tipi în același timp. Dar, el nu face rău nimănui intenționat. Urmareste serialul turcesc Subat Episodul 11 online subtitrat.

Previous articleBate la usa mea Episodul 33
Next articleMostenirea Episodul 126