Suna-mi impresarul Episodul 38

Urmareste serialul turcesc Suna-mi impresarul Episodul 38 online subtitrat. La o firmă de talente din Istanbul, agenții se luptă să-și păstreze clienții vedetă fericiți și afacerea lor pe linia de plutire. Agenții vor jongla dintr-o situație în alta în circumstanțe care îmbină viața lor personală și profesională. In serialul Suna-mi impresarul joaca actorii: Baris Falay, Canan Erguder, Fatih Artman Ahsen Eroglu, Deniz Can Aktas, Gamze Karaduman, Semi Sirtikkizil, Nazli Senem Ünal, Beran Kotan Bedir Bedir, Buse Sinem Iren, Yaprak Medine, Asli Mavitan. Urmareste serialul turcesc Suna-mi impresarul Episodul 38 online subtitrat.

Urmareste serialul turcesc Suna-mi impresarul Episodul 38 online subtitrat

[passster recaptcha=”true” role=”subscriber”]

Server 1

Server 2

Server 3


[/passster]

Pentru a-și îndeplini visele; Dicle se mută din Antalya la Istanbul și este hotărâtă să-și găsească locul în lumea filmului și să poată supraviețui în acest oraș nemilos în totalitate pe cont propriu. De luni de zile a fost refuzata pentru orice post pentru care a candidat. Din păcate, acum își dă seama că această viață plină de farmec este plină de rechini. Urmareste serialul turcesc Suna-mi impresarul Episodul 38 online subtitrat.
Când și-a pierdut orice speranță, mai rămâne o singură persoană de la care poate cere ajutor, e cineva pe care nu l-a mai văzut de ani de zile, Kıraç Özdal, tatăl care a abandonat-o chiar înainte de a se naște … Kıraç, care este unul dintre proprietarii a celei mai prestigioase firme de management Ego Agency, este șocat când își vede fiica, Dicle, a cărei existență a păstrat-o secret e în fața lui. Urmareste serialul turcesc Suna-mi impresarul Episodul 38 online subtitrat.
Când tatăl ei încearcă să ignore ajutorul pe care Dicle i l-a cerut, mândria ei este distrusa… Dar, brusc, în ciuda tatălui ei, într-un moment mai puțin așteptat, ea este față în față cu o oportunitate imensă și acceptă oferta că îi este făcută de Feris. Acum, ce se va întâmpla când Kıraç va auzi despre asta? Urmareste serialul turcesc Suna-mi impresarul Episodul 38 online subtitrat.
În același timp, la Agenția Ego, aventurile continuă. Clienta lui Çınar, Tuba Büyüküstün a primit o ofertă de la un producător internațional foarte proeminent pentru un nou film și acest lucru este acum pe buzele tuturor din întregul sector …  Dar, din păcate, Çınar se confruntă cu o problemă pe care nu și-ar fi imaginat-o niciodată … Urmareste serialul turcesc Suna-mi impresarul Episodul 38 online subtitrat.
În timp ce Çınar încearcă să rezolve această problemă, Feris este ocupat să încerce să o cunoască pe noa lui asistenta și, în același timp, să-și dea seama dacă poate avea încredere sau nu. În același timp Dicle fără să știe; îl întâlnește pe noul client al lui Feris, Barıș. Urmareste serialul turcesc Suna-mi impresarul Episodul 38 online subtitrat.

Urmareste-ne

24,156FaniÎmi place
4,621CititoriConectați-vă
25,549AbonațiAbonați-vă

Episoade noi

Alte episoade noi traduse