Te-am ascuns in inima mea Episodul 4

Urmareste serialul turcesc Te-am ascuns in inima mea Episodul 4 online subtitrat. Te-am ascuns in inima mea este un serial comedie romantică realizat în Turcia, semnat de Sev Yapım, al cărui prim episod a fost difuzat pe 30 iunie 2022. Ekin Mert Daymaz și Sevda Erginci sunt în rolurile principale din serial. Urmareste serialul turcesc Te-am ascuns in inima mea Episodul 4 online subtitrat.

Urmareste Te-am ascuns in inima mea Episodul 4 subtitrat

Listă servere

Lista de servere este protejată, din acest motiv vă rugăm să faceți click pe casuța "I'm not a robot" / "Nu sunt robot".

Zeynep, care este managerul unei celebre companii farmaceutice, se confruntă cu presiunea căsătoriei din partea bunicului ei Yusuf Abdullah, care este proprietarul companiei, după știrile false reflectate în presă. Urmareste serialul turcesc Te-am ascuns in inima mea Episodul 4 online subtitrat.
În timp ce Zeynep caută un iubit temporar care să-i facă pe plac bunicului ei, Civanmert, care este faimos ca „valet cu un deget”, apare în fața ei. Civanmert s-a îndatorat și el din cauza nepăsării mamei sale. Zeynep are o ofertă pentru el; Ei se vor preface a fi iubiți pentru o perioadă scurtă de timp, iar când va veni timpul, vor merge pe drumuri separate. Până la urmă, ambii vor beneficia. Urmareste serialul turcesc Te-am ascuns in inima mea Episodul 4 online subtitrat.
Civanmert este nevoit să accepte oferta, deși fără tragere de inimă. Și așa începe jocul de dragoste de basm dintre Civanmert și Zeynep, care au vieți complet diferite. Urmareste serialul turcesc Te-am ascuns in inima mea Episodul 4 online subtitrat.

Previous articleUn alt sine Episodul 8
Next articleCalea spre iertare Episodul 96