Te-am iubit candva Episodul 20

Urmareste serialul turcesc Te-am iubit candva Episodul 20 online subtitrat. Te-am iubit candva este un serial de televiziune dramă, romantic și de familie realizat în Turcia, regizat de Bergüzar Demiroğlu, Buket Çardıl și Mihriban Şahin, al cărui prim episod a fost lansat pe 9 septembrie 2019, regizat de Focus Film și difuzat în fiecare zi a săptămânii pe Star TV.. Serialul, care a constat dintr-un sezon, s-a încheiat cu al 154-lea episod, care a fost difuzat pe 10 aprilie 2020. Urmareste serialul turcesc Te-am iubit candva Episodul 20 online subtitrat.

Urmareste serialul turcesc Te-am iubit candva Episodul 20 online subtitrat

Listă servere

Lista de servere este protejată, din acest motiv vă rugăm să faceți click pe casuța "I'm not a robot" / "Nu sunt robot".

În ciuda obiecțiilor tatălui ei, Aslım merge la Ankara pentru a se înscrie la universitatea privată de la care primește o bursă pentru a urma Departamentul de Drept. Ea îl întâlnește pe Ozan, fiul proprietarilor universității, Jülide și Mümtaz, la biroul registratorului și se ciocnește cu el din prima zi. Urmareste serialul turcesc Te-am iubit candva Episodul 20 online subtitrat.
Dar dragostea pasională dintre Aslım, tânăra naivă, dar încăpățânată, și Ozan, bărbatul răzvrătit și furios, va da naștere unor probleme care se află în trecutul istoriei familiei ambelor lor. Ambiția, aroganța, diferențele socio-economice, minciunile din trecut și secretele vor distruge nu numai viața lui Aslım și Ozan, ci și viața familiilor lor. Urmareste serialul turcesc Te-am iubit candva Episodul 20 online subtitrat.

Previous articleOrganizatia Episodul 61
Next articleMostenirea TV Episodul 551