Te-am iubit candva Episodul 21

Urmareste serialul turcesc Te-am iubit candva Episodul 21 online subtitrat. Te-am iubit candva este un serial de televiziune dramă, romantic și de familie realizat în Turcia, regizat de Bergüzar Demiroğlu, Buket Çardıl și Mihriban Şahin, al cărui prim episod a fost lansat pe 9 septembrie 2019, regizat de Focus Film și difuzat în fiecare zi a săptămânii pe Star TV.. Serialul, care a constat dintr-un sezon, s-a încheiat cu al 154-lea episod, care a fost difuzat pe 10 aprilie 2020. Urmareste serialul turcesc Te-am iubit candva Episodul 21 online subtitrat.

Urmareste serialul turcesc Te-am iubit candva Episodul 21 online subtitrat

[passster recaptcha=”true” role=”subscriber”]

Server 1

Server 2

Server 3


[/passster]

În ciuda obiecțiilor tatălui ei, Aslım merge la Ankara pentru a se înscrie la universitatea privată de la care primește o bursă pentru a urma Departamentul de Drept. Ea îl întâlnește pe Ozan, fiul proprietarilor universității, Jülide și Mümtaz, la biroul registratorului și se ciocnește cu el din prima zi. Urmareste serialul turcesc Te-am iubit candva Episodul 21 online subtitrat.
Dar dragostea pasională dintre Aslım, tânăra naivă, dar încăpățânată, și Ozan, bărbatul răzvrătit și furios, va da naștere unor probleme care se află în trecutul istoriei familiei ambelor lor. Ambiția, aroganța, diferențele socio-economice, minciunile din trecut și secretele vor distruge nu numai viața lui Aslım și Ozan, ci și viața familiilor lor. Urmareste serialul turcesc Te-am iubit candva Episodul 21 online subtitrat.

Articolul precedent
Articolul următor

Urmareste-ne

24,156FaniÎmi place
4,621CititoriConectați-vă
25,549AbonațiAbonați-vă

Episoade noi

Alte episoade noi traduse