Toprak si Fidan Episodul 6

Urmareste serialul turcesc Toprak si Fidan Episodul 6 online subtitrat. Toprak si Fidan este un serial de televiziune turcesc zilnic în genul dramă, regizat de Eray Koçak și Atilla Cengiz și cu Hazal Adıyaman și Osman Aydın în rolurile principale. Urmareste serialul turcesc Toprak si Fidan Episodul 6 online subtitrat.

Urmareste serialul turcesc Toprak si Fidan Episodul 6 online subtitrat

Listă servere

Lista de servere este protejată, din acest motiv vă rugăm să faceți click pe casuța "I'm not a robot" / "Nu sunt robot".

În „Toprak si Fidan”, Toprak se trezește după cinci ani în comă și vine acasă la o familie de care nu-și amintește. Ayden, logodnica lui, l-a iubit de când erau copii, dar Toprak nu-și amintește nimic. Băiețelul Burak nu știe deloc. Mama lui Toprak, Keriman, îl încurajează să se căsătorească în sfârșit cu Ayden și să-și continue viața. Urmareste serialul turcesc Toprak si Fidan Episodul 6 online subtitrat.
Fidan și-a pierdut soțul și copilul într-un accident de mașină groaznic în urmă cu cinci ani. Acum locuiește în Șile împreună cu tatăl și mama ei vitregă bolnavi, lucrând pentru a plăti datoria enormă pe care o au față de cel care dorește să se căsătorească cu ea. Urmareste serialul turcesc Toprak si Fidan Episodul 6 online subtitrat.
Când o întorsătură a sorții îi aduce pe acești doi împreună, Fidan nu-și poate crede ochilor. Toprak arată exact ca soțul ei mort, deși nu-l recunoaște pe Fidan. Și totuși, ea provoacă ceva în Toprak… Curând, Fidan se alătură gospodăriei lui Toprak ca dădacă a lui Burak, iar ei doi dezvăluie misterul trecutului lui Toprak – și asemănarea lui ciudată cu soțul decedat al lui Fidan. Urmareste serialul turcesc Toprak si Fidan Episodul 6 online subtitrat.

Previous articleFlori insangerate Episodul 35
Next articleSansa vietii mele Episodul 6