Trei banuti Episodul 8

Urmareste serialul turcesc Trei banuti Episodul 8 online subtitrat. Un ucigaș urmărește Çıngıraklıul, un cartier de țigani restrâns, cu puțină atenție din partea străinilor. El lasă câte trei bănuți pentru fiecare dintre victimele sale ca un fel de carte de vizită, iar cazul este repartizat Unității de Combatere a Crimei Organizate. Urmareste serialul turcesc Trei banuti Episodul 8 online subtitrat.

Urmareste serialul turcesc Trei banuti Episodul 8 online subtitrat

[passster recaptcha=”true” role=”subscriber”]

Descarcă episod

Descarcă

Server 1

Server 2

Server 3

Server 4


[/passster]

Căpitanul, Efe, îl suspectează inițial pe Kartal, un mafiot rom care este „protectorul” cartierului și principalul dușman al lui Efe. Dar, în timp, Efe își dă seama că Kartal nu poate fi ucigașul. În cele din urmă, polițistul și șeful crimei formează o alianță neplăcută pentru a găsi „Ucigașul cu trei bănuți” al Çıngıraklıului. Urmareste serialul turcesc Trei banuti Episodul 8 online subtitrat.
Misiunea lor îi schimbă pe ambii bărbați. Efe a privit întotdeauna cartierul lui Kartal ca pe un teren de reproducere pentru criminali și oameni de jos, dar acest caz îl ajută să vadă lucrurile din perspectiva romilor și, în timp, se îndrăgostește de o tânără țigancă. Urmareste serialul turcesc Trei banuti Episodul 8 online subtitrat.
La rândul său, Kartal se implică cu fiica unui inamic, deoarece codul după care trăiește începe să se erodeze. Legătura neașteptată dintre ucigașul cu trei bănuți și trecutul tragic al lui Kartal va pune sub semnul întrebării tot ceea ce crede el. Urmareste serialul turcesc Trei banuti Episodul 8 online subtitrat.

Urmareste-ne

24,156FaniÎmi place
4,621CititoriConectați-vă
25,549AbonațiAbonați-vă

Episoade noi

Alte episoade noi traduse