Un alt sine Episodul 1

Urmareste serialul turcesc Un alt sine Episodul 1 online subtitrat. Un alt sine este călătoria a trei femei care pornesc într-o călătorie de acceptare de sine în timp ce trec de la traumele trecute care le vor schimba viața pentru totdeauna. Femeile împărtășesc o prietenie frumoasă care le ajută să treacă prin această călătorie, în timp ce legătura lor se confruntă cu provocări și necazuri care le fac mai puternice.

Urmareste serialul turcesc Un alt sine Episodul 1 online subtitrat

Listă servere

Lista de servere este protejată, din acest motiv vă rugăm să faceți click pe casuța "I'm not a robot" / "Nu sunt robot".

Un alt sine spune povestea a trei prietene – Ada un chirurg talentat, Sevgi o avocata ambițioasa și Leyla o femeie care se mulțumește cu viața de familie. Prietenia lor puternică a început în vremea universității, dar acum se confruntă cu un test după ce Sevgi este diagnosticata cu cancer. Urmareste serialul turcesc Un alt sine Episodul 1 online subtitrat.
Ea refuza tratamentul și, în schimb, își obligă prietenele să o însoțească într-o călătorie pentru a găsi un bărbat misterios pe nume Zaman. Rămase fără alta alegere, cele doua o duc pe Sevgi la Ayvalık, neștiind că această călătorie le va schimba complet viața. Urmareste serialul turcesc Un alt sine Episodul 1 online subtitrat.

Previous articleFamilia Uysal Episodul 8
Next articleUn alt sine Episodul 2