Vara trecuta Episodul 1

Urmareste serialul turcesc Vara trecuta Episodul 1 online subtitrat. Selim Kara, care este procuror primește o ofertă total neașteptată de la liderul mafiot Selçuk Tașkın, pe care l-a judecat cu opt ani mai devreme. Selçuk Tașkın va lua poziția de martor în schimbul faptului că Kara va prelua controlul asupra fiului său Akgün Gökalp Tașkın. Akgün Gökalp este un tânăr nebun și total scăpat de control, care a ales același drum ca și tatăl său. S-a implicat cu oameni de care ar fi trebuit să stea departe, iar viața lui este în pericol. Urmareste serialul turcesc Vara trecuta Episodul 1 online subtitrat.

Urmareste serialul turcesc Vara trecuta Episodul 1 online subtitrat

Listă servere

Lista de servere este protejată, din acest motiv vă rugăm să faceți click pe casuța "I'm not a robot" / "Nu sunt robot".

Selim pentru siguranța familiei sale locuiește în Istanbul singur și departe de familie. Soția sa Canan, fiica sa Yağmur și fiul Altay au trăit în regiunea Çeșme din Izmir, ducand o viață de familie fără tatăl lor … Urmareste serialul turcesc Vara trecuta Episodul 1 online subtitrat.
Selim, este forțat să folosească o mână grea cu fiul lui Selçuk Tașkın și, din cauza unor probleme de familie, este obligat să ia cu el acest producător de probleme, deoarece trebuie să se ocupe de unele probleme personale de familie din Çeșme. Orice ar fi, Selim trebuie să-și salveze căsnicia. Urmareste serialul turcesc Vara trecuta Episodul 1 online subtitrat.
Cu toate acestea, Akgün Gökalp nu are absolut nicio intenție de a spune „Mulțumesc” și de a face această călătorie cu Selim. Dar când află că Selim Kara este procurorul care l-a arestat și l-a judecat pe tatăl său cu ani în urmă, acum lucrurile devin foarte complicate. Urmareste serialul turcesc Vara trecuta Episodul 1 online subtitrat.

Previous articleCukur Episodul 111
Next articleBate la usa mea Episodul 26