Vis de iubire Episodul 34

Urmareste serialul turcesc Vis de iubire Episodul 34 online subtitrat. Serialul turcesc ”Vis de iubire” prezintă povestea de dragoste dintre Can (Can Yaman) şi Sanem (Demet Özdemir), o poveste presărată cu momente comice, romantism, din care nu lipsesc și intrigile. Urmareste serialul turcesc Vis de iubire Episodul 34 online subtitrat.

Urmareste serialul turcesc Vis de iubire Episodul 34 online subtitrat

Listă servere

Lista de servere este protejată, din acest motiv vă rugăm să faceți click pe casuța "I'm not a robot" / "Nu sunt robot".

Sanem și Can sunt două caractere diferite, cu experiențe de viață total opuse. Ei se întâlnesc în Istanbul. Sanem a părăsit liniștitul oraș natal, aflat la malul mării, pentru că își dorea o altă viață. Urmareste serialul turcesc Vis de iubire Episodul 34 online subtitrat.
Voia să trăiască pe pielea ei viața în marele oraș, Istanbul. Așa ajunge să lucreze într-o corporație. Can este tipul aventuros, care călătorește în lumea-ntreagă, căruia îi place viața și este conștient de propria valoare. Fotograf apreciat, Can este un spirit liber și nu îi place să fie legat de un birou. Urmareste serialul turcesc Vis de iubire Episodul 34 online subtitrat.

Previous articleMă numesc Zuleyha Episodul 55
Next articleDulce razbunare Episodul 28