Agentia de talente si sentimente Episodul 147

Urmareste serialul turcesc Agentia de talente si sentimente Episodul 147 online subtitrat. La o agenție de talente din Istanbul, agenții se străduiesc să-și mențină clienții vedete fericiți și afacerea lor pe linia de plutire. Agenții vor jongla o situație cu alta în circumstanțe care îmbină viața lor personală și cea profesională. Urmareste serialul turcesc Agentia de talente si sentimente Episodul 147 online subtitrat.

Urmareste serialul turcesc Agentia de talente si sentimente Episodul 147 online subtitrat

[passster recaptcha=”true” role=”subscriber”]

Server 1

Server 2

Server 3


[/passster]

Istanbulul este un oraș plin de vedete: pe ecran, pe scenă — chiar și în tabloide, ne luminează lumea! Dar ținând aceste vedete în sus este o armată de agenți care lucrează în culise pentru a găsi următorul mare rol (sau îngropa următorul mare scandal). Și în vârful mormanei se află Ego Ajans, cea mai faimoasă agenție din Turcia. Urmareste serialul turcesc Agentia de talente si sentimente Episodul 147 online subtitrat.
Dicle este proaspăta absolventa universitara, dintr-un oraș mic, cu o diplomă în film și cu un vis de o viață de a lucra în industria cinematografică. Și-a urmat visul la Istanbul, dar după luni de respingere, cu banii epuizați, trecutul lui Dicle o ajunge din urmă. Și ajunge la Ego Ajans! Urmareste serialul turcesc Agentia de talente si sentimente Episodul 147 online subtitrat.
La Ego Ajans, Dicle se străduiește să navigheze într-un câmp minat de ambiție goală, ranchiuni mărunte și vanitate neruşinată – și asta sunt doar clienții! Competiția dintre cei patru agenți este nemiloasă, iar drama de la birou este non-stop. Urmareste serialul turcesc Agentia de talente si sentimente Episodul 147 online subtitrat.
Ceea ce ar trebui să fie o slujbă de vis devine un coșmar, în timp ce Dicle este sclavă zi și noapte pentru șeful ei încordat, chiar dacă propriul ei tată complotează să o concedieze – același tată care i-a abandonat mama cu ani în urmă și și-a întemeiat o nouă familie după ce el s-a alăturat  Ego Ajans. În ceea ce privește viața ei amoroasă, ea ajunge în competiție cu o soră vitregă pe care nu a cunoscut-o niciodată față de unul dintre cei mai buni clienți ai agenției. Urmareste serialul turcesc Agentia de talente si sentimente Episodul 147 online subtitrat.

Urmareste-ne

24,156FaniÎmi place
4,621CititoriConectați-vă
25,549AbonațiAbonați-vă

Episoade noi

Alte episoade noi traduse