Trei surori Episodul 84 – Final

Urmareste serialul turcesc Trei surori Episodul 84 online subtitrat. A fost odată ca niciodată într-o țară frumoasă, dar misterioasă, trăiau trei surori pe nume Türkan, Dönüș și Derya. Ca o familie unită, visau la un viitor promițător în fiecare seară. Urmareste serialul turcesc Trei surori Episodul 84 online subtitrat.

Urmareste serialul turcesc Trei surori Episodul 84 online subtitrat

[passster recaptcha=”true” role=”subscriber”]

Server 1

Server 2

Server 3


[/passster]

Poate că o astfel de educație, care era asemănătoare unui basm pe străzile cu parfum de pin din Ayvalık, nu-i pregătise pentru realitatea sumbră a maturității. De-a lungul timpului, surorile descoperă că viața și alegerile care sunt însoțite nu sunt atât de ușoare pe cât par. Urmareste serialul turcesc Trei surori Episodul 84 online subtitrat.
Secrete de neconceput pot fi ascunse chiar și de cei în care se încred cel mai tare, iar bolile îngrozitoare pot duce la învierea trecutului. Urmareste serialul turcesc Trei surori Episodul 84 online subtitrat.
Trei surori este un serial de televiziune dramă turcesc regizat de Eda Teksöz și scris de Erkan Birgören și Betül Yağsağan, al cărui prim episod a fost difuzat pe 22 februarie 2022. Serialul este adaptat după romanul cu același nume al lui İclal Aydın. Urmareste serialul turcesc Trei surori Episodul 84 online subtitrat.

Articolul precedent
Articolul următor

Urmareste-ne

24,156FaniÎmi place
4,621CititoriConectați-vă
25,549AbonațiAbonați-vă

Episoade noi

Alte episoade noi traduse