Ascunde-mă Episodul 24

Urmareste serialul turcesc Ascunde-mă Episodul 24 online subtitrat. Ascunde-mă este un serial turcesc de televiziune de dramă produs de OGM Pictures, primul episod difuzat pe 2 noiembrie 2023, regizat de Nadim Güç și scris de Armağan Gülșahin și Nergis Otluoğlu Akoğlu. Rolurile principale sunt împărțite de Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel și Asude Kalebek.

Urmareste serialul turcesc Ascunde-mă Episodul 24 online subtitrat

[passster recaptcha=”true” role=”subscriber”]

Server 1

Server 2

Server 3


[/passster]

İncila, care trăiește cele mai speciale momente din viața ei alături de bărbatul a cărui dragoste o poartă în suflet încă din copilărie, este prinsă între visele sale irealizabile și realitățile amare. İncila fuge de Mete prin toate colțurile casei pentru a-l împiedica pe acesta să afle cine este ea, în timp ce încearcă să-l împiedice pe Naz să afle despre aceste evenimente. Urmareste serialul turcesc Ascunde-mă Episodul 24 online subtitrat.
Mete, care este logodit cu Naz și pe cale să se căsătorească, se află sub influența legăturii puternice și profunde pe care o simte pentru această fată misterioasă care apare și dispare brusc. Aceste sentimente sporesc și mai mult semnele de întrebare din mintea lui cu privire la Naz. Urmareste serialul turcesc Ascunde-mă Episodul 24 online subtitrat.
Deși faptul că îl înfruntă din nou pe Mete în umbra emoției și a fricii, în timp ce arde de dragostea lui, întărește legătura dintre İncila și Mete, İncila își dă seama că trebuie să pună capăt acestui joc. Când decide să se confrunte cu Mete pentru ultima oară, cei doi nu-și dau seama că a fost aprins fitilul unei bombe care ar putea distruge totul. Urmareste serialul turcesc Ascunde-mă Episodul 24 online subtitrat.

Articolul precedent
Articolul următor

Urmareste-ne

24,156FaniÎmi place
4,621CititoriConectați-vă
25,549AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -

Episoade noi

Alte episoade noi traduse