Viața mea minunată Episodul 30 – Final

Urmareste serialul turcesc Viața mea minunată Episodul 30 online subtitrat. Plin de intrigă, dragoste, suspans și emoție, serialul spune povestea șocantă a lui Sebnem, care a venit la viață cu mari nedreptăți, a muncit din greu pentru a le depăși, a făcut ceea ce a fost necesar pentru a face acest lucru, iar acum încearcă să scape de trecutul ei criminal care s-a întors să o bântuie în timp ce trăiește o viață minunată. Urmareste serialul turcesc Viața mea minunată Episodul 30 online subtitrat.
Viața mea minunată este un serial de televiziune turcesc dramă produs de Ay Yapım, al cărui prim episod a fost difuzat pe 5 noiembrie 2023, regizat de Çağrı Bayrak și scris de Meriç Acemi. Îi are în rolurile principale pe Hilal Altınbilek, Onur Tuna, Yiğit Özșener, Serkan Keskin, Nesrin Cavadzade și Sumru Yavrucuk. Urmareste serialul turcesc Viața mea minunată Episodul 30 online subtitrat.

Urmareste serialul turcesc Viața mea minunată Episodul 30 online subtitrat

[passster recaptcha=”true” role=”subscriber”]

Server 1

Server 2

Server 3


[/passster]

De la orizonturile strălucitoare ale Dubaiului la țărmurile însorite ale Miami-ului, Șahane Hayatım urmărește călătoria lui Șebnem – o antieroină născută din adversitate – care își croiește drum spre vârful scării societății. Șebnem a fost un copil bursier care a urmat cursurile unei școli de elită, unde a fost hărțuită de părinții elevilor bogați și chiar de unii dintre profesorii ei. Urmareste serialul turcesc Viața mea minunată Episodul 30 online subtitrat.
În ciuda creierului ei, nimeni nu credea că va ajunge la nivelul lor. Dar, cu un strop de chirurgie plastică și o ambiție de neclintit, Șebnem pune mâna pe premiul suprem: un soț bogat pe nume Onur. Unirea lor promite lux, privilegii și invidia tuturor celor care îi sunt martori. Cu toate acestea, iluzia se prăbușește atunci când fantomele trecutului lui Șebnem reapar, amenințând existența ei perfectă. Urmareste serialul turcesc Viața mea minunată Episodul 30 online subtitrat.
În mijlocul strălucirii și a farmecului, viața lui Șebnem ia o întorsătură când trecutul ei infracțional se întoarce să o bântuie. Între a-și proteja familia, a-și păstra statutul și a împăca întunericul din trecut, viața lui Șebnem ajunge într-un dans întortocheat. Urmareste serialul turcesc Viața mea minunată Episodul 30 online subtitrat.
De la încurcătura ei cu căpitanul de omucideri magnetic, Mesut, la rivalitatea cu fosta iubită obsedantă a lui Onur, Melisa, și la ura necruțătoare a lui Aysel, mama lui Onur, Șebnem se trezește purtând bătălii pe mai multe fronturi. Urmareste serialul turcesc Viața mea minunată Episodul 30 online subtitrat.

Articolul precedent
Articolul următor

Urmareste-ne

24,156FaniÎmi place
4,621CititoriConectați-vă
25,549AbonațiAbonați-vă

Episoade noi

Alte episoade noi traduse