Capcana iubirii Episodul 189 si 190

Urmareste Capcana iubirii Episodul 189 si 190 online subtitrat. Din distribuția seriei fac parte actorii Ali Yağız Durmuş, Yağmur Çelik, Sinem Karaçoban, Bülent Ergün, Esra Demirci, Fulya Özcan și Melahat Abbasova. Protagoniștii sunt Cenk Torun și Mahassine Merabet.

Urmareste serialul turcesc Capcana iubirii Episodul 189 si 190 online subtitrat

[passster recaptcha=”true” role=”subscriber”]

Server 1

Server 2

Server 3


[/passster]

Orhun este un om de afaceri de succes care a fost crescut într-o familie bogată, dar lipsită de iubire, împreună cu sora sa geamănă Nihan, sora mai mică Nurșah și mama lor rece și distantă Afife. Cu ceva timp în urmă, Nihan a plecat să facă muncă voluntară ca medic în Eritreea, dar în ultima vreme a fost imposibil de contactat, iar familia ei este îngrijorată pentru ea. Urmareste Capcana iubirii Episodul 189 si 190 online subtitrat.
Orhun decide să se ducă după sora sa geamănă și să o aducă înapoi acasă. În timp ce își caută sora, dă peste Hira, o fată săracă care trăiește ca o prizonieră în mâinile traficanților. Când află că Nihan a fost otrăvită și ucisă de o bandă locală, Orhun cedează. Când se află că Hira a fost de fapt cea care a fost înscenată de bandă și care i-a otrăvit sora, Orhun pune la cale un plan diabolic de răzbunare: o va lua pe Hira cu el acasă, dar în loc să o salveze de la viața de prizonier, îi va face lucrurile și mai rele… Urmareste Capcana iubirii Episodul 189 si 190 online subtitrat.
Lucrurile se complică și mai mult atunci când Afife îi spune fiului ei că, de fapt, și-a mințit copiii ani de zile în legătură cu moartea tatălui lor. Orhun decide să se căsătorească cu Hira pentru a-și înnebuni mama – ea urăște oamenii cu statut inferior și este obsedată de “sângele pur”. Oare această căsătorie o va închide pe Firuze într-o sclavie și mai insuportabilă, sau cuplul își va găsi răscumpărarea după ce își va plăti toate datoriile? Urmareste Capcana iubirii Episodul 189 si 190 online subtitrat.

Articolul precedent
Articolul următor

Urmareste-ne

24,156FaniÎmi place
4,621CititoriConectați-vă
25,549AbonațiAbonați-vă

Episoade noi

Alte episoade noi traduse