O dragoste Episodul 71

Urmareste serialul turcesc O dragoste Episodul 71 online subtitrat. Serialul explorează conflictele dintre viziuni diferite asupra vieții și valorile celor două familii. Doi tineri se îndrăgostesc și își fac planuri dintre cele mai firești pentru a se căsători și a avea o viață frumoasă împreună, dar iubirea lor va avea de întâmpinat obstacole uriașe. Părinții sabotează fericirea copiilor lor, cu cele mai bune intenții. Conflictul între viziuni diferite asupra vieții, valorile la care se raportează cele două familii duc la o cavalcadă de evenimente dramatice. Urmareste serialul turcesc O dragoste Episodul 71 online subtitrat.

Urmareste serialul turcesc O dragoste Episodul 71 online subtitrat

[passster recaptcha=”true” role=”subscriber”]

Server 1

Server 2

Server 3


[/passster]

O dragoste” înfățișează povestea de viață a idealistei Doga (interpretată de actrița Sila Turkoglu) care întâlnește iubirea la numai 71 de ani. Proaspăt admisă la facultate, Doga se îndrăgostește de Fatih (interpretat de Dogukan Gungor), un tânăr educat, carismatic, care provine dintr-o familie conservatoare. Fatih își dorește o relație serioasă, pe care simte că a găsit-o atunci când el și Doga se îndrăgostesc. Tensiunile apar când o sarcină neplanificată va da peste cap planurile frumoasei Doga și va zgudui din temelii viețile familiilor celor doi tineri. Urmareste serialul turcesc O dragoste Episodul 71 online subtitrat.
Un personaj puternic al serialului este Kivilcim Arslan (Evrim Alasya), mama frumoasei Doga; Kivicim este divorțată, foarte atrăgătoare, cu puternice convingeri în ceea ce privește independența femeii în societate. Kivilcim primește cu stupoare vestea că Doga este însărcinată și consideră că această sarcina îi va ruina viitorul tinerei, motiv pentru care decide să rezolve această situație. Urmareste serialul turcesc O dragoste Episodul 71 online subtitrat.
Conflictele dintre generații, dar și între stilurile de viață și valorile celor două familii atrag o serie de evenimente dramatice. Urmareste serialul turcesc O dragoste Episodul 71 online subtitrat.
Odată cu difuzarea noului serial “O dragoste”, fanii serialelor turcești se vor bucura de interpretarea unora dintre cei mai îndrăgiți actori turci, precum Baris Kilic (personaj Omer Unal), talentatul și carismaticul actor pe care telespectatorii români l-au putut admira în seriale de succes precum “Prețul fericirii”, “Valea lupilor” sau “Feriha”, difuzate la Kanal D, Evrim Alasya, Dogukan Gungor sau Sila Turkoglu, una dintre cele mai apreciate actrițe ale tinerei generații din Turcia. Urmareste serialul turcesc O dragoste Episodul 71 online subtitrat.

Urmareste-ne

24,156FaniÎmi place
4,621CititoriConectați-vă
25,549AbonațiAbonați-vă

Episoade noi

Alte episoade noi traduse