Destainuiri Episodul 19

Urmareste serialul turcesc Destainuiri Episodul 19 online subtitrat. Acțiunea serialului “Destăinuiri” se desfășoară într-un cabinet pshihologic din Istanbul, un loc încărcat de emoție și de destăinuiri, unde vin să-și găsească împăcarea și vindecarea persoane vulnerabile, cu istorii de viață încurcate, marcate de traume, de încercări teribile. Poveștile de viață dramatice sunt inspirate din realitate, în multe dintre acestea se vor putea regăsi cei din fața micilor ecrane. Urmareste serialul turcesc Destainuiri Episodul 19 online subtitrat.

Urmareste serialul turcesc Destainuiri Episodul 19 online subtitrat

Listă servere

Lista de servere este protejată, din acest motiv vă rugăm să faceți click pe casuța "I'm not a robot" / "Nu sunt robot".

Misiunea ei este de a-i ajuta pe cei care îi calcă pragul cabinetului să își deschidă sufletul și să vorbească chiar și despre cele mai traumatizante experiențe și îngrijorătoare gânduri. În afara biroului ei, Manolya este însă o femeie interiorizată, care ascunde multe secrete și propriile-i drame. Urmareste serialul turcesc Destainuiri Episodul 19 online subtitrat.
Dincolo de poveștile dezvăluite pe canapeua echipei de terapeuți ai clinicii, se derulează și fragmente din viața acestora. Relațiile dintre ei, dar și cele cu familiile lor fac parte din țesătura de povești care îi vor acapara pe telespectatori. Poveștile de viață dramatice dezvăluite în clinică vorbesc despre modul în care viitorul este afectat de experiențele trecute și despre cum comportamentele agresive și abuzive sunt moștenite de-a lungul generațiilor. Urmareste serialul turcesc Destainuiri Episodul 19 online subtitrat.
Și chiar dacă abuzul este interzis prin legi și pedepsit în săli de judecată, rădăcinile răului și lipsa de iubire pot fi îndepărtate cu greu; iar aici intervine calitatea umană şi profesională a terapeuţilor, dar şi dorinţa de vindecare şi de deschidere către celalalt a “pacienţilor”.  Urmareste serialul turcesc Destainuiri Episodul 19 online subtitrat.
“Destăinuiri” este un serial cu incărcătură emotională uriaşă, care spune cu precădere poveștile femeilor într-un moment în care lumea începe să înțeleagă provocările cu care se confruntă cele care trăiesc o viață oprimată într-un sistem patriarhal. Urmareste serialul turcesc Destainuiri Episodul 19 online subtitrat.

Previous articleNu ma parasi Episodul 144
Next articleFlori insangerate Episodul 108