Dragoste si speranta Episodul 196

Urmareste serialul turcesc Dragoste si speranta Episodul 196 online subtitrat. Dragoste și speranță este o dramă turcească zilnică semnată de Focus Film și Content House, al cărei prim episod a fost lansat pe 110 septembrie 2022, în regia lui Gürsel Ateș și Reyhan Usta, cu Hakan Dinçkol, Cemre Kurum, Elif Eda Bașlamıș și Furkan Okumuş în rolurile principale. Urmareste serialul turcesc Dragoste si speranta Episodul 196 online subtitrat.

Urmareste serialul turcesc Dragoste si speranta Episodul 196 online subtitrat

[passster recaptcha=”true” role=”subscriber”]

Server 1

Server 2

Server 3


[/passster]

Povestea dragostei, a speranței și a unui nou început… Când Zeynep, care trăise ani de zile într-un oraș mic, a venit pentru prima dată în viața ei într-un oraș mare, a trebuit să trăiască într-o lume care nu îi aparținea, unde banii, puterea și ego-urile se ciocnesc unele cu altele. Urmareste serialul turcesc Dragoste si speranta Episodul 196 online subtitrat.
Stând în casa unei familii puternice din Istanbul, Zeynep se simțea ca o persoană din afară și era singură. Ea nu știa că tatăl ei, pe care ea îl credea mort, locuia și el în acea casă. Urmareste serialul turcesc Dragoste si speranta Episodul 196 online subtitrat.
Odată ce va afla asta, nimic nu va mai fi la fel. În viața tristă a lui Zeynep, cel mai bun lucru care i s-a întâmplat vreodată a fost dragostea, care a făcut-o să învețe din nou să spere. Când Ege și Zeynep s-au îndrăgostit în ciuda tuturor imposibilităților, ei nu și-au dat seama că cel mai mare obstacol va veni din cei mai aproape. Urmareste serialul turcesc Dragoste si speranta Episodul 196 online subtitrat.
Elif s-a îndrăgostit de Kuzey când era mică. Din cauza dragostei ei, a fost îngrozitor umilită de Handan, care este fiica casei în care mama ei lucra ca servitoare. Cea mai proastă zi din viața lui Elif care i-a schimbat întreaga viață a fost și prima zi din noua ei viață. În acea zi, Elif a promis că o va face pe Kuzey să se îndrăgostească de ea și să se răzbune de pe Handan care i-a furat copilăria. Urmareste serialul turcesc Dragoste si speranta Episodul 196 online subtitrat.
Acum Elif începe o nouă viață plină de minciuni și secrete pentru a-și ține promisiunea și pentru a-l fura pe iubitul lui Handan, Kuzey. Odată ce Kuzey va afla minciunile spuse de Elif și jocurile pe care le-a jucat în acea perioadă de timp, Elif nu va fi ușor să-și recapete dragostea, Kuzey. Urmareste serialul turcesc Dragoste si speranta Episodul 196 online subtitrat.

Urmareste-ne

24,156FaniÎmi place
4,621CititoriConectați-vă
25,549AbonațiAbonați-vă

Episoade noi

Alte episoade noi traduse