Perle Episodul 7

Urmareste serialul turcesc Perle Episodul 7 online subtitrat. Perle este un serial de televiziune turcesc de dramă produs de BKM, al cărui prim episod a fost difuzat pe 25 ianuarie 2024, regizat de Șenol Sönmez și scris de Yılmaz Erdoğan. Îi are în rolurile principale pe Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç și Kubilay Aka. Urmareste serialul turcesc Perle Episodul 7 online subtitrat.

Urmareste serialul turcesc Perle Episodul 7 online subtitrat

[passster recaptcha=”true” role=”subscriber”]

Server 1

Server 2

Server 3


[/passster]

Azem, care are o viață fericită alături de soția și cei doi copii, este un profesor de literatură iubit de elevii săi. Viața lui se schimbă complet într-o singură noapte, când ajunge la închisoare pentru că și-a ucis soția. Realitatea este însă diferită, fiica sa cea mică provoacă accidental moartea mamei sale, iar Azem își asumă vina pentru a o proteja. Azem, care a petrecut mai mulți ani între patru pereți, are un singur scop atunci când iese din închisoare: Să-și găsească copiii și să stea din nou la masă cu ei. Dar acest lucru nu va fi deloc ușor. Urmareste serialul turcesc Perle Episodul 7 online subtitrat.
Când a fost încarcerat, copiii săi au fost luați sub protecția statului și de acolo au fost adoptați de diferite familii. Când iese din închisoare, își petrece prima noapte într-un hotel urât pe care, în mod normal, nu l-ar fi ales niciodată. Aici se va intersecta cu Dilber, care este o clientă obișnuită a hotelului. Urmareste serialul turcesc Perle Episodul 7 online subtitrat.
Dilber este o tânără care își câștigă existența dansând în pavilion. Ea are probleme cu soțul ei de care nu poate divorța, dar se va îndrăgosti de Azem. între Azem și Dilber începe o relație nedefinită. Când Azem își regăsește copiii, vrea să le ofere o viață confortabilă. Dar, pentru că are cazier, nu mai poate preda în școli. De aceea, începe să dea lecții particulare sub un alt nume. Aici o va întâlni pe Piraye, mama unui elev bogat căruia îi dă lecții. Urmareste serialul turcesc Perle Episodul 7 online subtitrat.
Între cei doi va începe o atracție, dar Azem va fi sfâșiat între Dilber și Piraye, care sunt foarte diferite una de cealaltă.Cu toate acestea, există un lucru pe care Azem l-a uitat: Timpul. În timp ce el a pierdut mulți ani în închisoare, copiii săi au crescut cu toții în familii diferite. Timpul a luat multe de la el și de la copiii săi. Urmareste serialul turcesc Perle Episodul 7 online subtitrat.

Articolul precedent
Articolul următor

Urmareste-ne

24,156FaniÎmi place
4,621CititoriConectați-vă
25,549AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -

Episoade noi

Alte episoade noi traduse