Familia Episodul 13 – Final sezon

Urmareste serialul turcesc Familia Episodul 13 online subtitrat. Asla n Soykan poate fi șeful celei mai cunoscute familii criminale din Istanbul, dar la masă mama sa Hulya guvernează cu o mână de fier. Ea a reușit să mențină clanul împreună cu un set de tradiții de neîncălcat, principala fiind „Nu poți pleca de la masă!” Totul iese în fum când Aslan întrerupe cina în familie de dragul unei femei pe care tocmai a cunoscut-o, frumoasa psiholog Devin. Urmareste serialul turcesc Familia Episodul 13 online subtitrat.

Urmareste serialul turcesc Familia Episodul 13 online subtitrat

Listă servere

Lista de servere este protejată, din acest motiv vă rugăm să faceți click pe casuța "I'm not a robot" / "Nu sunt robot".

Devin și Aslan se îndrăgostesc și, pe măsură ce se apropie, psihologul nu se poate abține să nu-și diagnosticheze familia discordantă. Urmareste serialul turcesc Familia Episodul 13 online subtitrat.
Dar poate un psiholog aruncat chiar în mijlocul unui câmp de luptă să vindece pe toată lumea? Și poate ea să se descurce cu un narcisist ca Aslan fără să-și revină pe deplin din propriile ei răni? Urmareste serialul turcesc Familia Episodul 13 online subtitrat.

Previous articleFlori insangerate Episodul 112
Next articlePretul fericirii Episodul 111