Fata in fata Episodul 6

Urmareste serialul turcesc Fata in fata Episodul 6 online subtitrat. Cihangir (Cino), în vârstă de 30 de ani, a crescut în Surdibi (o zonă suburbană săracă din Istanbul) și a învățat să respecte regulile vieții la o vârstă fragedă. Urmareste serialul turcesc Fata in fata Episodul 6 online subtitrat.

Urmareste serialul turcesc Fata in fata Episodul 6 online subtitrat

[passster recaptcha=”true” role=”subscriber”]

Descarcă episod

Descarcă

Server 1

Server 2

Server 3


[/passster]

Magazinul său de flori este o fatada. Noaptea, împreună cu cei mai buni prieteni ai săi (psihopatul Tatar, expert în tehnologie și muzică Aleko, barbat printre bărbați „mullah” Yunus și șoferul plin de adrenalină Mustafa) el intră într-o lume complet diferită. Când Cino află că tatăl său a murit, jură să se răzbune și prietenii săi decid să-l susțină. Urmareste serialul turcesc Fata in fata Episodul 6 online subtitrat.
Seliha este un frumos ofițer de poliție a cărui datorie este de a prinde hoții. Când Saliha i-a făcut cunoștință, prietenei ei cele mai apropiate Zeynep și fratele ei Ali s-au îndrăgostit. Urmareste serialul turcesc Fata in fata Episodul 6 online subtitrat.
Ali și Zeynep aveau să se logodească în ziua în care a început totul. Ali merge într-o bancă pentru a avea grijă de o comisie. Cino și gașca lui au planificat să jefuiască un seif în aceeași bancă. Viața tuturor se răstoarnă începând cu momentul în care se încrucișează într-un jaf brutal. Urmareste serialul turcesc Fata in fata Episodul 6 online subtitrat.

Articolul precedent
Articolul următor

Urmareste-ne

24,156FaniÎmi place
4,621CititoriConectați-vă
25,549AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -

Episoade noi

Alte episoade noi traduse