Fiul meu Episodul 15 – Final

Urmareste serialul turcesc Fiul meu Episodul 15 online subtitrat. Serialul Fiul meu prezintă secțiuni din viața a doi copii cu vieți complet diferite. Serialul va dezvălui inocența necondiționată a copiilor. Urmareste serialul turcesc Fiul meu Episodul 15 online subtitrat.

Urmareste serialul turcesc Fiul meu Episodul 15 online subtitrat

Listă servere

Lista de servere este protejată, din acest motiv vă rugăm să faceți click pe casuța "I'm not a robot" / "Nu sunt robot".

Ce ar putea determina un copil să-l ucidă pe altul? Aceasta este întrebarea care se află în centrul Fiul meu, noul serial Ay Yapim care are loc în urma unei tragedii care a lăsat un băiat mort și altul cu viața în joc. Urmareste serialul turcesc Fiul meu Episodul 15 online subtitrat.
Părinții, profesorii și poliția se luptă cu toții să înțeleagă un eveniment de coșmar care pune în judecată societatea modernă. Urmareste serialul turcesc Fiul meu Episodul 15 online subtitrat.
İlyas și Melike sunt o familie fericită cu fiica lor, Ceren, în vârstă de 18 ani, și fiul lor, Kaan, în vârstă de 6 ani. Zeynep și Tuğrul, pe de altă parte, sunt o familie nefericită care continuă să se certe chiar și atunci când fiul lor, Efe, în vârstă de 15 ani, este prin preajmă. Urmareste serialul turcesc Fiul meu Episodul 15 online subtitrat.
Într-o zi, Efe îl ucide pe Kaan în urma unui atac emoțional și căile acestor două familii se încrucișează într-un mod amar. Urmareste serialul turcesc Fiul meu Episodul 15 online subtitrat.
În timp ce Melike și İlyas sunt distruse; Tuğrul își acuză soția pentru incident. Pedagogul Demet și ofițerul de poliție Sedat sunt cei doi oameni care vor încerca să afle de ce Efe l-a ucis pe Kaan. Urmareste serialul turcesc Fiul meu Episodul 15 online subtitrat.
Ca urmare a acestei traume, toți membrii familiei vor trece printr-o transformare. Urmareste serialul turcesc Fiul meu Episodul 15 online subtitrat.

Previous articleMostenirea TV Episodul 501
Next articleNu ma parasi Episodul 7