Serbet de afine Episodul 66 – Final sezon

Urmareste serialul turcesc Serbet de afine Episodul 66 online subtitrat. Serbet de afine spune povestea captivantă a idealistei Doga care se îndrăgostește fără speranță de un bărbat fermecător dintr-o familie devotată ale cărei valori se ciocnesc cu cele ale mamei sale, creând o dramă puternică în care încearcă să-și depășească diferențele și să găsească armonie. Urmareste serialul turcesc Serbet de afine Epi28sodul 66 online subtitrat.

Urmareste serialul turcesc Serbet de afine Episodul 66 online subtitrat

[passster recaptcha=”true” role=”subscriber”]

Server 1

Server 2

Server 3


[/passster]

Serbet de afine explorează evoluţia puternică a idealistei Doga, când găseşte dragoste la începutul universităţii cu un bărbat ale cărui convingeri sunt în conflict cu cele ale mamei ei, Kivilcim. O sarcină neașteptată va pune peste cap planurile de viață ale lui Doga, zguduind până la capăt două familii din lumi diferite. Urmareste serialul turcesc Serbet de afine Episodul 66 online subtitrat.
Fatih provine dintr-o familie devotată. El caută o relație serioasă, pe care o găsește atunci când el și Doga se îndrăgostesc. Temerile lui Kivilcim cu privire la dragostea lor sunt împlinite atunci când fiica ei rămâne însărcinată. Fatih vede acest lucru ca pe un dar de la Dumnezeu, dar Kivilcim avertizează că va distruge viața lui Doga, convingându-o să facă un avort. Urmareste serialul turcesc Serbet de afine Episodul 66 online subtitrat.
Devastarea lui Kivilcim este completă când Doga omite avortul și, în schimb, se căsătorește cu Fatih. Kivilcim modernă și seculară se trezește legată de familia religioasă a lui Fatih, cu o mamă care poartă basic și un tată care se roagă de cinci ori pe zi. Ea este convinsă că căsătoria lor https://despreseriale.net/wp-admin/post.php?action=edit&post=108491#este condamnată de diferențele dintre ei. Urmareste serialul turcesc Serbet de afine Episodul 66 online subtitrat.
Doga și Fatih se confruntă cu o luptă dificilă pentru ca dragostea lor să triumfe asupra acestei uriașe ciocniri culturale. Kivilcim se confruntă și cu o luptă care declanșează schimbări majore în atitudinea ei. O poveste de dragoste complexă evoluează, reunind două familii care sunt la poli, dar împărtășesc aceleași adevăruri profunde. Urmareste serialul turcesc Serbet de afine Episodul 66 online subtitrat.

Articolul precedent
Articolul următor

Urmareste-ne

24,156FaniÎmi place
4,621CititoriConectați-vă
25,549AbonațiAbonați-vă

Episoade noi

Alte episoade noi traduse