Infidelul Episodul 6

Urmareste serialul turcesc Infidelul Episodul 6 online subtitrat. Infidelul este un serial turcesc dramă și thriller psihologic turcesc. Adaptat dupa serialul de televiziune BBC One, Doctor Foster. Infidelul spune despre o căsătorie aparent perfectă ca imagine. Cansu Dere joacă rolul lui Asya, un medic și profesor renumit, care conduce o clinica de succes în Istanbul. Urmareste serialul turcesc Infidelul Episodul 6 online subtitrat.

Urmareste serialul turcesc Infidelul Episodul 6 online subtitrat

Listă servere

Lista de servere este protejată, din acest motiv vă rugăm să faceți click pe casuța "I'm not a robot" / "Nu sunt robot".

Ca un străin care se uită înăuntru, Aysa pare să aibă totul – aspectul, un soț chipeș și carismatic, un copil adorabil și o carieră incredibil de reușită. Ea este invidiata de multi, dar, pe măsură ce vom afla în curând, tot ceea ce străluceste nu este aur. Urmareste serialul turcesc Infidelul Episodul 6 online subtitrat.
Asya are un soț fabulos Volkan, care este, de asemenea, un tată fabulos pentru fiul lor Ali. Sunt o familie de trei persoane, care trăiesc o viață pașnică și fericită. Asya vede anii căsătoriei ei la fel de puri și inocenti ca trandafirii albi … Până când Asya găsește un fir lung și blond de păr pe eșarfa lui Volkan … Urmareste serialul turcesc Infidelul Episodul 6 online subtitrat.
Când începe să-l pună la îndoială pe Volkan, căsătoria lor și ceea ce credea că este o casă și o viață fericite, acest mic indiciu care a apărut de nicăieri începe să o tragă pe un drum cu totul nou, cu finaluri complet diferite.  Urmareste serialul turcesc Infidelul Episodul 6 online subtitrat.
Asya este dispusă să facă orice este nevoie pentru a nu fi cea sacrificată în această poveste! Urmareste serialul turcesc Infidelul Episodul 6 online subtitrat.

Previous articleAsteptand soarele Episodul 54 – Final
Next articleO raza de speranta Episodul 3