Inima gaseste pe cine iubeste Episodul 4

Urmareste serialul turcesc Inima gaseste pe cine iubeste Episodul 4 online subtitrat. In serialul Inima gaseste pe cine iubeste joaca actorii: Burak Serdar Sanal, Deniz Baysal, Cezmi Baskin, Ahmet Saraçoglu, Basak Dasman, Batuhan Begimgil, Funda Sirinkal, Ebru Aykaç, Turgut Tuncalp, Müge Akyamaç. Urmareste serialul turcesc Inima gaseste pe cine iubeste Episodul 4 online subtitrat.

Urmareste serialul turcesc Inima gaseste pe cine iubeste Episodul 4 online subtitrat

[passster recaptcha=”true” role=”subscriber”]

Descarcă episod

Descarcă

Server 1

Server 2

Server 3

Server 4


[/passster]

Rüzgar pleacă în Bosnia pentru a fugi de toate, în mare parte din amintirile sale, după ce a pierdut femeia din viața lui, Meltem, într-un accident de mașină în urmă cu doi ani. De doi ani, nu comunică cu nimeni. După o cercetare amănunțită a familiei sale, a mamei sale Vahide și a unchiului său Kemal, care dețin una dintre exploatațiile apreciate din Turcia, reusesc sa dea de urma lui Rüzgar. Urmareste serialul turcesc Inima gaseste pe cine iubeste Episodul 4 online subtitrat.
Kemal reușește să meargă în Bosnia și să-l aducă înapoi pe Rüzgar în Istanbul. Cu toate acestea, Rüzgar este încă sfasiat. El sfârșește fugind încă o dată în timpul unei cine aglomerate ținute la întoarcerea lui. Reuseste sa dea de șofer, el ajunge în Foça în sfârșit. Nu contează unde merge pentru el oricum … Urmareste serialul turcesc Inima gaseste pe cine iubeste Episodul 4 online subtitrat.
Zeynep este pe cale să fie căsătorită cu iubitul ei de multă vreme. Au o săptămână până la ziua nunții lor și, în timp ce ea se ocupă de ultimele pregatiri, Zeynep află că Kutay a înșelat-o. La fel ca Rüzgar, vrea să renunțe la tot și să plece. Cu toate acestea, înainte de a ajunge chiar la casa bunicului ei, trece prin fața cabanei lui Rüzgar, în pădure. Așa se afla si sătenii de Rüzgar. Pe lângă numele său, Rüzgar își ascunde adevărata identitate de toată lumea. Urmareste serialul turcesc Inima gaseste pe cine iubeste Episodul 4 online subtitrat.
Pentru nunta lui Hande, cea mai buna prietena al lui Zeynep, Kutay și Zeynep vor trebui să se înfrunte încă o dată. Sibel, Bașak și Hande vin cu un plan. Pentru ca acest plan să funcționeze, au nevoie de Rüzgar. Când Rüzgar află adevărul despre Zeynep, el nu poate spune nu. În cele din urmă, începe o schemă, Zeynep și Rüzgar fac echipă împreună … Urmareste serialul turcesc Inima gaseste pe cine iubeste Episodul 4 online subtitrat.

Articolul precedent
Articolul următor

Urmareste-ne

24,156FaniÎmi place
4,621CititoriConectați-vă
25,549AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -

Episoade noi

Alte episoade noi traduse