Procesul Episodul 95 – Final

Urmareste serialul turcesc Procesul Episodul 94 online subtitrat. Ceylin este o avocata neînfricata care nu cunoaște limite atunci când vine vorba de reguli. Viața a testat-o ​​devreme; ea a fost conducătorul familiei în absența tatălui ei, care a fost eliberat recent din închisoare. A încercat să-și susțină mama și frații în felul ei și a trebuit să învețe să lupte singura cu condițiile dure ale vieții. Urmareste serialul turcesc Procesul Episodul 94 online subtitrat.

Urmareste serialul turcesc Procesul Episodul 94 online subtitrat

[passster recaptcha=”true” role=”subscriber”]

Server 1

Server 2

Server 3


[/passster]

Deoarece crede că tatăl ei a fost acuzat pe nedrept, este supărată în adâncuri, așa că își face treaba conform propriilor reguli. Într-o zi, ea apare în fața procurorului Ilgaz pentru a obține informații despre clientul său în mod ilegal. Cu toate acestea, Ilgaz, spre deosebire de Ceylin, are reguli stricte cu privire la etica profesională, deci este un procuror foarte de succes și respectat în cariera sa. Urmareste serialul turcesc Procesul Episodul 94 online subtitrat.
Mai mult, tatăl său Metin, care este respectat ca si Ilgaz și dat drept exemplu lucrează ca șef al biroului de omucidere în cadrul Departamentului de Poliție din Istanbul. Ilgaz a învățat și a îmbrățișat toate principiile precum onestitatea, onoarea și respectul de la tatăl său. El le-a promis atât tatălui său Metin, cât și lui însuși că își va face treaba pe baza acestor principii de-a lungul vieții sale. Urmareste serialul turcesc Procesul Episodul 94 online subtitrat.
De aceea Ceylin și Ilgaz au un conflict mare și se confruntă. Cu toate acestea, Ilgaz trebuie să-și încalce propriile reguli pentru prima dată când întâlnește un caz de crimă în care fratele său Çınar, care este foarte diferit de el și are mereu probleme, este acuzat că este un criminal. Ilgaz îi cere lui Ceylin să-i apere fratele; pentru că în acest caz în care toate săgețile indică catre fratele său, el are nevoie de nelimitarea ei. Din acest moment, lucrurile iau o întorsătură pe care niciunul dintre ei nu ar fi putut să o prezică. În timp ce lucrează pentru achitarea lui Çınar, ei se vor regăsi într-un mister care se extinde la ambele familii. Urmareste serialul turcesc Procesul Episodul 94 online subtitrat.

Articolul precedent
Articolul următor

Urmareste-ne

24,156FaniÎmi place
4,621CititoriConectați-vă
25,549AbonațiAbonați-vă

Episoade noi

Alte episoade noi traduse