Mai frumoasa decat tine Episodul 8

Urmareste serialul turcesc Mai frumoasa decat tine Episodul 8 online subtitrat. În „Mai frumoasa decat tine”, Efsun este târâtă din satul ei idilic și în viața haotică a orașului, când mama ei Pervin, pierdută de mult timp, reapare. În această poveste emoționantă, inimoasa Efsun se luptă să se adapteze în înalta societate din Istanbul până când își găsește dragostea. Apoi înflorește, depășind rivalitățile personale pe măsură ce își găsește drumul în viață. Urmareste serialul turcesc Mai frumoasa decat tine Episodul 8 online subtitrat.

Urmareste serialul turcesc Mai frumoasa decat tine Episodul 8 online subtitrat

[passster recaptcha=”true” role=”subscriber”]

Server 1

Server 2

Server 3

Server 4


[/passster]

Pervin a abandonat-o pe Efsun când avea șase ani pentru a deveni un chirurg plastic de top. Douăzeci și unu de ani mai târziu, o păcălește pe dermatologul de succes Efsun să vină la Istanbul pentru a ajuta la conducerea clinicii ei de frumusețe. Pervin nu va accepta un nu ca răspuns, chiar amenințând că îi va lua ferma lui Efsun dacă nu este de acord. Urmareste serialul turcesc Mai frumoasa decat tine Episodul 8 online subtitrat.
Efsun se luptă să se adapteze la lumea chirurgiei plastice și la chirurgul Kaan, alături de care conduce clinica. Dar el evoluează de la a fi un afemeiat arogant pe măsură ce începe să se îndrăgostească de Efsun. Ei devin atrași de o aventură pasională care îi transformă atitudinea față de viața din oraș. Urmareste serialul turcesc Mai frumoasa decat tine Episodul 8 online subtitrat.
Efsun începe să vadă că oamenii din oraș au povești diferite de spus și probleme cu care să facă față. Depășind dificultățile unei vieți urbane singuratice, stresante, Efsun și colegii ei devin apropiați, rezolvându-și problemele reciproc și devin ca o mare familie în timp ce își împărtășesc lacrimile și bucuria. Urmareste serialul turcesc Mai frumoasa decat tine Episodul 8 online subtitrat.

Urmareste-ne

24,156FaniÎmi place
4,621CititoriConectați-vă
25,549AbonațiAbonați-vă

Episoade noi

Alte episoade noi traduse