Mostenirea TV Episodul 766

Urmareste serialul turcesc Mostenirea TV Episodul 766 online subtitrat. Kevser a crescut într-un cartier umil și sărac și după ce a devenit mireasa fiului bogatei familii Kırımlı, tatăl ei întrerupe toate legăturile cu ea, deoarece el nu aprobă această căsătorie.

Urmareste serialul turcesc Mostenirea TV Episodul 766 online subtitrat

[passster recaptcha=”true” role=”subscriber”]

Server 1

Server 2

Server 3


[/passster]

Dar când Kevser își pierde soțul, ea se găsește brusc prinsă în conacul Kırımlı fără dragoste alături de fiul ei Yusuf, în vârstă de 5 ani, și nu are unde să se întoarcă. Urmareste serialul turcesc Mostenirea TV Episodul 766 online subtitrat.
Într-o zi, tragedia are loc și ea moare în accident. Micul Yusuf este acum blocat într-un conac plin de oameni vicios și îi lipsește disperat de afecțiune și iubire. Unchiul său Yaman este un om de afaceri puternic, dur și cu inima rece, care și-a închis inima tuturor sentimentelor cu mult timp în urmă. Urmareste serialul turcesc Mostenirea TV Episodul 766 online subtitrat.
Deși Yusuf este foarte bine protejat în grija unchiului său, el dorește simpatie.
Pe patul de moarte, Kevser o roagă pe sora ei Seher să vină la conac și să aibă grijă de fiul ei. Simțind o datorie pentru a proteja moștenirea surorii sale, Seher își părăsește și cartierul pentru a se muta în conacul Kırımlı. Urmareste serialul turcesc Mostenirea TV Episodul 766 online subtitrat.
Cele două familii continuă să se confrunte cu diferite conflicte, dar o inimă profundă incontestabilă începe să crească în inimile lui Seher și Yaman … Urmareste serialul turcesc Mostenirea TV Episodul 766 online subtitrat.

Articolul precedent
Articolul următor

Urmareste-ne

24,156FaniÎmi place
4,621CititoriConectați-vă
25,549AbonațiAbonați-vă

Episoade noi

Alte episoade noi traduse