Vreau o familie Episodul 13 – Final

Urmareste serialul turcesc Vreau o familie Episodul 13 online subtitrat. Serialul, care pune accentul pe povestea sa cu filozofia fotbalului sub sloganul “Viața seamănă cu fotbalul”, relatează povestea plină de emoție a celebrului fotbalist Yasin, care cucerește inimile a milioane de oameni cu golurile sale la fiecare meci, și a lui Yeșil, care își sfidează destinul. Urmareste serialul turcesc Vreau o familie Episodul 13 online subtitrat.

Urmareste serialul turcesc Vreau o familie Episodul 13 online subtitrat

[passster recaptcha=”true” role=”subscriber”]

Server 1

Server 2

Server 3


[/passster]

Yasin, un fotbalist celebru din regiunea Mării Negre, este iubit de milioane de oameni, în timp ce Yeșil este o tânără care și-a început viața cu un dezavantaj considerabil. Yeșil nu a fost educată și a fost crescută pentru a fi căsătorită la o vârstă fragedă. Înainte de a împlini 18 ani, ea se căsătorește cu Ünal, fiul lui Cenap Ağa, dar cineva o răpește de la nuntă. Urmareste serialul turcesc Vreau o familie Episodul 13 online subtitrat.
Urmareste serialul turcesc Vreau o familie Episodul 13 online subtitrat.  Acea persoană este Ersin, fratele geamăn al celebrului fotbalist Yasin. În urmărirea care are loc în aceeași noapte, Ersin moare, Ünal devine invalid, iar fratele său Ferhat moare. Yeșil merge la închisoare și face șapte ani de închisoare, unde dă naștere la doi copii gemeni: İshak și Boncuk. Urmareste serialul turcesc Vreau o familie Episodul 13 online subtitrat.
Anii care au trecut nu au pus capăt dușmăniei de sânge. În ziua eliberării ei, Tufan, fratele lui Ünal, o așteaptă pe Yeșil la poarta închisorii pentru a se răzbuna în numele lui. În timpul cât a stat în închisoare, Yeșil nu stă degeaba. Urmareste serialul turcesc Vreau o familie Episodul 13 online subtitrat.
Ea s-a pregătit pentru viață în toate felurile; cu toate acestea, afară o aștepta un test mare și dificil. Din cauza a ceea ce s-a întâmplat, Yeșil nu mai are o familie. Cel mai mare vis al ei și al copiilor ei este să aibă o familie. Urmareste serialul turcesc Vreau o familie Episodul 13 online subtitrat.
Yeșil, riscând totul, va merge cu copiii ei la familia Bıçakçı, familia celebrului fotbalist Yasin, și se va refugia sub protecția lor. Oare familia Bıçakçı, bogată și faimoasă, o va accepta și îi va deschide brațele? Urmareste serialul turcesc Vreau o familie Episodul 13 online subtitrat.

Articolul precedent
Articolul următor

Urmareste-ne

24,156FaniÎmi place
4,621CititoriConectați-vă
25,549AbonațiAbonați-vă

Episoade noi

Alte episoade noi traduse