Nu ştie nimeni Episodul 21

Urmareste serialul turcesc Nu ştie nimeni episodul 21 online subtitrat. Nu ştie nimeni este o poveste de dragoste atipică între Sevda- cea care visează să devină o stea și Ali- cel cu un trecut misterios.

Urmareste serialul turcesc Nu ştie nimeni Episodul 21 online subtitrat

Listă servere

Lista de servere este protejată, din acest motiv vă rugăm să faceți click pe casuța "I'm not a robot" / "Nu sunt robot".

Aleasă pentru a deveni imaginea unui brand, Sevda se apropie de visul său de a deveni stea. Dar află că fratele ei a picat în mâinile unui mafiot nemilos, Pilot. Dacă nu va găsi bani, îl va ucide. Soluția pe care o găsește pentru salvarea fratelui, devine cel mai mare nod al vieții ei aducând pe urmele ei un îndrăgostit obsedat, Uygar Sarıkaya și pe oamenii lui. Urmareste serialul turcesc Nu ştie nimeni episodul 21 online subtitrat.
Sevda fuge de el și se adăpostește în casa lui Ali Hüroğlu. Recunoscut drept „Profesorul Ali„, datorită faptelor sale bune, Ali are un singur scop în viață: să-și găsească fratele pierdut. Odată cu intrarea în casa lui Ali, în acea noapte, Sevda își schimbă complet viața, dar schimbă și viața lui Ali. Uygar nu are deloc de gând să renunțe la Sevda. O socoteală neînchisă a lui Ali cu trecutul, va duce la imposibilitatea ca Ali și Sevda să fie împreună. Urmareste serialul turcesc Nu ştie nimeni episodul 21 online subtitrat.

Previous articleInelul Episodul 18
Next articleReuniunea Episodul 30