Piatră hârtie foarfecă Episodul 3

Urmareste serialul Piatră hârtie foarfecă Episodul 3 online subtitrat. Acțiunea are loc într-un sistem în care cei drepți nu sunt puternici, dar cei puternici sunt drepți, povestea spune povestea unui tânăr nevinovat dintr-un cartier de mahala și marea sa luptă pentru dreptate împotriva adevăraților stăpâni ai sistemului. Umut, care are o memorie extraordinară, își amintește fiecare moment al vieții sale până la cel mai mic detaliu. El își folosește această supermemorie în lupta sa pentru a dovedi nevinovăția tatălui său. Alev, pe care o întâlnește într-un mod plin de evenimente într-un autobuz din oraș, devine cea mai mare susținătoare a lui Umut în lupta sa pentru dreptate pentru tatăl său.

Urmareste serialul turcesc Piatră hârtie foarfecă Episodul 3 online subtitrat

[passster recaptcha=”true” role=”subscriber”]

Server 1

Server 2

Server 3


[/passster]

Harun și Fecir, un sociopat incorigibil cu o minte strălucitoare și o structură profundă căreia îi datorează loialitate, se află de cealaltă parte a acestui război. În echilibrul schimbător dintre aceste forțe, vom urmări lupta lui Umut pentru dreptate, în timp ce acesta își pune viața în pericol pentru tatăl său, care suferă de Alzheimer.Urmareste serialul Piatră hârtie foarfecă Episodul 3 online subtitrat.
Umut și Rıza sunt un duo tată-fiu care trăiesc în propria lor mică lume. Rıza, care lucrează ca om de serviciu într-o clădire de birouri, se dedică fiului său Umut. Umut, care are o viață obișnuită, are o afecțiune extraordinară: Hipertimesia… Urmareste serialul Piatră hârtie foarfecă Episodul 3 online subtitrat.
După ce a învățat să trăiască cu hipertimesia încă din copilărie, Umut nu uită niciodată nimic din ceea ce vede sau aude. Această abilitate se poate transforma uneori într-un miracol, alteori într-un dezastru. Într-o dimineață, Umut se trezește într-o zi care îi dă viața peste cap. Tatăl său, Rıza, este arestat preventiv ca autor al unei crime. Mai mult, Rıza nu-și amintește nimic despre acea noapte. Umut și Rıza se trezesc brusc în iad. Urmareste serialul Piatră hârtie foarfecă Episodul 3 online subtitrat.
Fecir Emirkıran, numele trepidant al nopților de Istanbul, abia întors de la Londra, revine în țară într-un mod care se potrivește cu numele său. Kadri Palaz, cu care s-a certat, este arestat sub presiunea lui Fecir. Dar avocatul lui Kadri schimbă toate echilibrele. Avocatul Harun Yakar, o figură colorată în lumea juridică, devine o problemă pentru Fecir cu metodele și stilul său unic. Cu toate acestea, Harun s-a lovit și el de o piatră grea. Va reuși el să-și salveze fratele Kadri Palaz din interior? Urmareste serialul Piatră hârtie foarfecă Episodul 3 online subtitrat.

Urmareste-ne

24,156FaniÎmi place
4,621CititoriConectați-vă
25,549AbonațiAbonați-vă

Episoade noi

Alte episoade noi traduse