Uğur Yücel schimbă balanța cu personajul său Hasan Bașkaya în Sandık Kokusu!

Maestrul artist Uğur Yücel s-a alăturat distribuției serialului de mare audiență de la Show TV, Sandık Kokusu, produs de O3 Medya.

Uğur Yücel trăiește o perioadă de glorie, iar fanii săi așteaptă cu nerăbdare fiecare nou proiect. Revenirea celebrului actor la serialele de televiziune a creat, de asemenea, o mare bucurie.

Uğur Yücel s-a alăturat echipei serialului intitulat Sandik Kokusu, care este difuzat la Show TV în serile de marți. Maestrul actor, care a apărut în cel de-al 13-lea episod ce a fost difuzat săptămâna trecută, a inițiat o schimbare importantă în povestea serialului.

Uğur Yücel, care interpretează personajul Hasan, se va afla într-o fază a poveștii legată de personajul Filiz, interpretat de Demet Akbağ. Ceea ce se va întâmpla între Hasan și Filiz va crește și mai mult entuziasmul telespectatorilor. Întâlnirea a doi actori maeștri în serialul de televiziune este considerată, de asemenea, o coincidență frumoasă.
Maestrul Uğur Yücel s-a alăturat distribuției serialului de mare audiență de la Show TV, Sandık Kokusu, produs de O3 Medya.
Uğur Yücel, care s-a întâlnit cu publicul în cel de-al 13-lea episod care a ajuns pe micul ecran săptămâna trecută; tatăl lui Atilla, periculosul mafiot Hasan Bașkaya a atras atenția cu personajul său.
Hasan, care a împiedicat dragostea dintre Atilla și Karsu și l-a forțat pe Atilla să se căsătorească cu Lale, a fost eliberat din închisoare în cel de-al 14-lea nou episod al serialului. Odată cu această evoluție, se așteaptă ca toate balanțele din povestea serialului să fie date peste cap. Hasan, care a început să îl investigheze pe Karsu, a avut parte de o surpriză la care nu se aștepta.

Hasan, care s-a întâlnit din întâmplare cu Filiz în timp ce îl investiga pe Karsu, a fost mai întâi surprins când Filiz s-a răstit la el, dar apoi a început să-și pună întrebări despre Filiz. Prima întâlnire dintre Hasan și Filiz le-a oferit, de asemenea, telespectatorilor ocazia de a vedea pe ecran doi actori maeștri.
După participarea lui Uğur Yücel, cererea serialului Sandik Kokusu a crescut și mai mult!
În vreme ce este așteptat deja cu nerăbdare ce se va întâmpla între cele două personaje, emoția va crește treptat în “Sandık Kokusu”, unde se întâlnesc doi maeștri Demet Akbağ și Uğur Yücel.
Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger, Necip Memili, Meriç Aral, Seda Türkmen, Levent Can și Uğur Yücel sunt protagoniștii din “Sandık Kokusu”, al cărui scenariu a fost scris de Melis Civelek și Zeynep Gür, consultanța creativă a fost asigurată de Zeynep Günay, iar Nezaket Coșkun se află în scaunul de regizor.

Urmareste-ne

24,156FaniÎmi place
4,621CititoriConectați-vă
25,549AbonațiAbonați-vă

Episoade noi

Alte episoade noi traduse