Salbatic Episodul 36 – Final sezon

Urmareste serialul turcesc Salbatic Episodul 36 online subtitrat. Serialul îl urmărește pe Yaman, care a fost răpit dintr-o familie bogată în copilărie și a ajuns pe stradă. Ani mai târziu, se întoarce fără să vrea acasă și se luptă să-și refacă viața. Salbatic este un serial de televiziune dramă turcesc semnat de NTC Media, al cărui prim episod a fost difuzat pe 14 septembrie 2023, regizat de Çağatay Tosun și scris de Hilal Yıldız. Rolurile principale ale serialului sunt Halit Özgür Sarı, Simay Barlas, Yurdaer Okur, Dolunay Soysert și Bertan Asllani.

Urmareste serialul turcesc Salbatic Episodul 36 online subtitrat

[passster recaptcha=”true” role=”subscriber”]

Server 1

Server 2

Server 3


[/passster]

Yaman, care s-a luptat să supraviețuiască pe străzi de când își amintește, și-a întemeiat o familie cu Cesur, Asi și Umut, cu care s-a intersectat când era copil. Neștiind de ce și cum au ajuns în stradă, acești patru tineri au ales să lase în urmă traumele copilăriei și să se țină unul de celălalt. Sunt fericiți în ciuda condițiilor dificile de viață în care trăiesc. Singura lor preocupare este tratamentul lui Umut. Urmareste serialul turcesc Salbatic Episodul 36 online subtitrat.
Și-au pus speranțele într-un medic străin pe care l-a făcut reclamă „Doctorul minune”, astfel încât Umut să poată merge. Cu toate acestea, acest medic vine în Turcia o dată pe an și vede doar un număr limitat de pacienți în acea zi. Iar taxa de examinare este o sumă pe care acești copii nu au văzut-o împreună în viața lor. La sfârșitul unei zile de rutină de strângere de hârtie, Yaman îi întâlnește pe Rüya și Alaz și se trezește într-o călătorie ciudată. Urmareste serialul turcesc Salbatic Episodul 36 online subtitrat.
Nu știe că această mică aventură în care a pornit pentru a-i ajuta pe acești doi tineri răsfățați îl va duce înapoi în copilăria lui pierdută… Urmareste serialul turcesc Salbatic Episodul 36 online subtitrat.

Urmareste-ne

24,156FaniÎmi place
4,621CititoriConectați-vă
25,549AbonațiAbonați-vă

Episoade noi

Alte episoade noi traduse