Scorpionul Episodul 87

Urmareste serialul turcesc Scorpionul Episodul 87 online subtitrat. „Scorpionul” spune povestea lui Ferda, fiica celebrei Perihan Emgen, care a fost abandonată la vârsta de un an. Ferda dă vina pe abandonul mamei sale pentru toate necazurile ei. Este hotărâtă să aibă viața care i-a fost furată și să se răzbune pe femeia care a părăsit-o când era copul. Când începe să-și pină planul în aplicare, ea provoacă accidental moartea surorii sale și de aici se naște un adevărat război între Ferda și mama care a părăsit-o. Urmareste serialul turcesc Scorpionul Episodul 87 online subtitrat.

Urmareste serialul turcesc Scorpionul Episodul 87 online subtitrat

[passster recaptcha=”true” role=”subscriber”]

Descarcă episod

Descarcă

Server 1

Server 2

Server 3

Server 4


[/passster]

Perihan Emgen, fiica ei, nepoții și ginerele ei Fikret, pe care o tolerează doar pentru fiica ei Berna, locuiesc sub același acoperiș confortabil și prestigios, datorită faptului că Perihan și-a străduit literalmente drumul spre vârf. Ferda, fiica celebrei Perihan Emgen care a fost abandonata la vârsta de un an, conduce un salon de coafură împreună cu fiica ei Merve și este profund iubită de toate femeile din cartierul ei. Urmareste serialul turcesc Scorpionul Episodul 87 online subtitrat.
Ferda, dă vina pe abandonul mamei sale pentru toate necazurile ei. Sora ei vitregă, Berna, este căsătorită și are trei copii. În încercarea de a-și răzbuna mama, Ferda are o aventură cu Fikret, soțul surorii sale vitrege. Indiferent cât de mult ar încerca Perihan să împiedice această relație, nu reușește niciodată. Ferda este hotărâtă să ia viața care i-a fost luată. Și în timp ce face acest lucru, ea provoacă accidental moartea surorii ei. Urmareste serialul turcesc Scorpionul Episodul 87 online subtitrat.
Moartea Bernei schimbă viețile tuturor pentru totdeauna. În timp ce știrile apar ca o bombă, nepoata lui Perihan, Duru, care studiază în Statele Unite, sosește acasă la înmormântare. Ferda nu vrea să se oprească și în timp ce familia Emgen plânge moartea Bernei; ea face familiei o vizită surpriză cu fiica ei Merve. Numind-o pe Perihan, „mamă” șochează pe toți membrii familiei. Acum, toată lumea din familie află secretul lui Perihan. Urmareste serialul turcesc Scorpionul Episodul 87 online subtitrat.
Încăpățânarea Ferdei și că Perihan nu o vrea, provoacă un mare război între mamă și fiică. Acest război va schimba, de asemenea, viețile vecinilor lui Ferda, Ipek și Aras, și îi va trage pe toți cei tineri într-o derivă între dragoste și ură. Urmareste serialul turcesc Scorpionul Episodul 87 online subtitrat.

Urmareste-ne

24,156FaniÎmi place
4,621CititoriConectați-vă
25,549AbonațiAbonați-vă

Episoade noi

Alte episoade noi traduse